Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon emiatt sosem fogok tudni tovább lépni?
ne bízz ebben!
ne várd h visszatér.
ne mondj semmit neki.
mint írtam: dolgozd fel, addj időt magadnak! pont mikor egy szerettünket veszítjük el.
Nem, szerencsére nekem még nem volt, és ha nem lesz rá komoly egészségügyi indok, akkor nem is lesz. De el tudom képzelni milyen érzés lehet, pláne ha ennyire szeret(t)ed ezt a férfit.
Nekem furcsamód fiú ismerősöm van aki 7 év után sem tudta magát túltenni azon hogy az akkori barátnője elvetette a gyereket, néha tényleg nem tudom mi fáj neki jobban, a szakítás vagy a gyerek...
Te nagyon naív vagy már ne is haragudj. Pörögsz itt egy olyan pasin aki nem akart és nem is akar tőled semmit. "Mi lett volna..ha így, meg úgy..." Elárulom semmi nem lett volna akkor sem ha máshogy döntesz! Aki veled akar lenni és téged akar, annál nincs olyan, hogy elrontottad a túl nagy lángolásoddal, stb. Nem, ha ő is így lett volna veled, akkor nem lett volna semmi gond és még mindig együtt vagytok, ha ezt ő adta neked be, hogy ezért volt akkor ez egy kamuduma volt a részéről!
Törődj bele, nem te rontottad el, egyszerűen neki nem te kellesz, ez van! Ezzel a túlkombinálással csak magadat gyötröd!
29F
15-ös, Egy hosszú ideje tartó kapcsolatot el lehet rontani, amikor már túl van az ember a szerelmes, lángolós részen. Amikor már a 2 fél közös munkája és akarata kell, a kapcsolat fenntartásához.
Viszont nekem az jött le a kérdésből, hogy itt már a legelején annyi lett a dolognak, nem sokáig tartott. A csaj nagy lángolásban volt, első szex után teherbe esett. Fickónál meg nem alakultak ki ezek a dolgok, még azelőtt vége lett, hogy igazán kiismerték volna egymást. Szóval ez nem elrontva lett, hanem a srácból nem jöttek ki ugyanazok az érzelmek, nekem inkább így jön le a történet.
"Komolyra akartam forditani a kapcsolatot, konyorogtem, hisztiztem"
Tehát a srác már eleve nem is akarta komolyan venni ezt az egészet, erről beszélek. Ha van aki már az elején immel-ámmal megy bele egy ilyenbe, annak annyira nem kell a másik. Szóval továbbra is tartom, hogy ha a kérdező a feje tetejére áll, ennek a csávónak akkor sem igazán kellett volna. Csak magának képzeli be, hogy ha így + meg úgy csinálta volna most más lenne minden. Túlságosan beleélte magát a kérdező abba amibe nem kellett volna.
Kérdező, használni biztos nem használt amit csináltál...de továbbra is azt mondom ne éld bele magad ebbe.
Heverom is nemrég szakított a csajával, nála is úgy volt h az elején ő kereste a csajt, meg ő akarta. Miután meg összejöttek már a csajszi akarta jobban, ott is hozzád hasonlóan túlpörgött a csajszi, ami már tény idegesítette a haveromat. Viszont igazából azt is bevallotta, hogy nem szerette a csajt, elvolt vele és ennyi, mert még akkor is az exét szerette. Gyötörheted magad azon, hogy te rontottad el, ha neked így jobb (bár nem hinném), de mernék rá fogadni, hogy ha nem csimpaszkodtál volna rá ennyire akkor is vége lett volna, max tovább húzzátok valamivel. Ezt sose fogod megtudni már. Max tanulj belőle és a következő pasidnál már ne akarj ennyire tapadni, ha a másik is ugyanúgy vágyik rád azt érezni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!