Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmre rámozdult egy nagyon gazdag és elég jóképű fiatal férfi. Mit tegyek?
Légyszives ne írjatok olyat, hogy akit vinni lehet azt vigyék is meg hasonlók. A barátnőmmel a 20-as éveink elején járunk de már tervezzük a közös jövőt, családot és nagyon szeretjük egymást. Nem is élünk egyáltalán rosszul sőt átlagon felül. Viszont ezzel a palival nem tudom felvenni a versenyt, milliárdos árbevételű cég örököse. És ráadásul nem is néz ki rosszul kifejezetten jóképű. Félek, hogy elcsábítja a barátnőmet de féltékenykedni nem akarok, viszont a párom biztosan tudja, hogy ez engem zavar. Mondhat akármit, a pénz el tudja venni az emberek józan eszét, neki is vannak nagy álmai és vágyai és ha tegyük fel összejönne ezzel a fiúval akkor egyből teljesíthetné neki a legtöbb kívánságát és valószínűleg egész életében nem lenne semmi gondja.
Nekem is vannak ambícióim és céljaim amiket mindenáron végigviszek de most jelenleg egyszerűen akármit csinálhatnék nem tudnám felvenni vele a versenyt nem lehetnék milliárdos 1-2 év alatt csak úgy. Tudom, hogy a barátnőmnek fontosak az anyagiak, egyébként nekem is. Szeret engem és én is őt de amióta ez a s**garc bekavart valahogy semmi sem ugyanolyan. Már ha meglátok egy 40+ milliós autót elgurulni mellettünk sz@*ul érzem magam, hogy én ezt nemtudnám megvenni neki míg a másik igen. Attól félek ő is ezekre gondol ilyenkor.
Gondoltam már mindenre, hogy szétütöm az arcát a csávónak vagy ,hogy elmondom barátnőmnek hogyha azon gondolkodik, hogy menni akar akkor menjen most azonnal. De az igazság az, hogy nem akarom, hogy elhagyjon mert szeretem... Mit lehet ilyenkor tenni? Légyszives segítsetek.
Elhiszem, hogy feszélyez a téma... te ismered a barátnődet, hogy mennyire felszínes vagy anyagias illetve mennyire nyűgözi le a luxus, a csillogás. Ezt innen nem mondja meg senki. Egy biztos, próbálj meg lehiggadni, ne csinálj semmit, mert csak rontasz a helyzeten. Arról nem írtál semmit, hogy ez a barátnődre "ráhajtás" miből állt? Egyszeri alkalom volt és a barátnőd lepattintotta vagy azóta is tartják a kontaktot egymással? Ez sem mindegy a történet szempontjából, beszédes lehet.
Igazából, ha tudják vinni mellőled a lóvé miatt akkor nem kár érte, akkor nem szeretett.
29F
Ha nekem van egy párkapcsolatom, amiben mindent megkapok, akkor az illetőnek nincs miért aggódnia. Nézhet ki akármilyen jól, lehet velem akármilyen kedves a másik és lehet akármilyen sok pénze. (nekem annyi kell egyébként, hogy az illetővel tudjak közösen tervezni és ne minimálbéren tengődjünk). Innentől rajtad áll, hogy mennyire tudja elcsábítani a másik (legyen az bármi).
Előbb-utóbb el fog válni, hogy mit akar a lány, de Neked kellene neki mindent megadni (nem pénzügyileg), hogy megtarthasd. Úgy kell viselkedned, hogy eszébe se jusson feladni a kapcsolatotokat. Elég gáz, hogy egy golddiggernek nézed. Ha viszont az, akkor meg menjen.
Na ,kedves kèrdező ; esetleg megtudhatjuk mi lett a vègkifejlete a dolognak?
Remèlem ,hogy megnyugtatòan rendeződött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!