Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem próbál szivatni . Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávétejjel12345 kérdése:

Az exem próbál szivatni . Mi az okos megoldás?

Figyelt kérdés

3 év vergődés se veled se nélküled kapcsolat után kidobott a barátom . Sosem volt igazi szerelem a részéről csak kihasználta az érzéseim . Elfogadtam a döntését miután közölte, hogy tűnjek el az életéből . Az oka a féltékenykedésem volt. Rá 1 hétre kezdtük el az új megbeszéléseket ahova előtte közölte, hogy ő nem kíván részt venni . Most mégis megjelent méghozza azzal a nővel karöltve aki miatt féltékeny voltam. Nem reagáltam semmit pedig belül őrjöngtem . Ő úgy viselkedett mintha nem történt volna semmi kettőnk között. Minden héten lesz megbeszélés és minden héten látnom kell ezt . Nekem nehéz hiszen belészerettem . A közöny a legjobb megoldás ?

Köszönöm a válaszokat !

2017. jan. 16. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:

igen. a közöny.

bármilyen nehéz is, légy semleges.

ne foglalkoztasson.

Százszor jobbat fogsz nála találni ;)

2017. jan. 16. 08:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Minek jársz a "megbeszélésekre"????
2017. jan. 16. 08:58
 3/9 A kérdező kommentje:

Csak nagyon nehéz néha uralkodnom az indulataimon

De akkor nem adom meg az örömet neki

Köszönöm a megerősítést !

2017. jan. 16. 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem te szívatod ezzel magad?
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja az kötelező a munkahelyemen és ő ezt kihasználja
 6/9 anonim ***** válasza:
"kidobott" ... "tűnjek el" ... "nem kíván ...."
2017. jan. 16. 09:01
 7/9 anonim ***** válasza:

# 5

Ok, így már értem.

2017. jan. 16. 09:02
 8/9 anonim ***** válasza:

A párodnak komoly csalódásai voltak előtted (más csajokkal vagy éppen a családjában, pl. egy nagyon szigorú és birtokló szülő), ezeket nem tudta még feldolgozni, emiatt viselkedik így. Azt megmondhatod neki szépen, hogy akkor keressen, ha ezeket tisztázta önmagában és Józanul tudtok beszélgetni, mert Te értékeled őt, nincs értelme jeleneteket rendeznie, bosszulgatnia gyerekesen!-ezt fontos lenne mondanod neki és el fog rajta gondolkodni.

Mikor megbeszélés van, akkor próbál úgy ülni a székkel, hogy neki háttal, vagy nagyon távol tőle és csak arra figyelj, amit ott mondanak.

2017. jan. 16. 10:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, a közöny a legjobb megoldás, legyen méltóságod.

Mellesleg megsúgom, hogy a féltékenykedéssel csak azt éred el, hogy előbb-utóbb mindenki ott fog hagyni, normális embernél szakítóok.

2017. jan. 16. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!