Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó döntést hoztam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntést hoztam?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt, de ebben a hét hónapban elég sok macera volt. Van egy nagyon jó lánybarátom, akivel nagyon régóta jóban vagyok. Na a barátnőm ki nem állhatja. Egyenesen utálja, mert meg van győződve róla, hogy belém van esve. A barátnőivel kibeszélik, nevetnek rajta, mert szerintük csúnya (szerintem átlagos, de ez szubjektív). Egyszer rajtakaptam, hogy megnézegette a Messengeremben az üzeneteket, hogy mit írogat nekem a lány. Mint mondta nem bennem nem bízik, hanem a lányban. Amikor egy társaságban vagyunk mindig átszúrja a szemével, akárhányszor beszélgetni szeretnék vele, érzem, hogy rajtamtartja a szemét. A lánynak is feltűnt, és mondta, hogy már lassan nem mer odajönni hozzám, mert nem akar balhét a barátnőmmel. Elég sokszor mondtam a barátnőmnek, hogy változtasson, mert ez a beteges féltékenysége nagyon káros a kapcsolatra. Mondta hogy változtatni fog, de tovább csinálta. Fikázta mikor szóba került, semmibe vette, ironizált vele, ma jutottam el arra a szintre, amikor elég lett, és mondtam hogy szakítsunk.

2017. jan. 10. 22:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves #8-as, köszönöm a véleményt. Természetesen kérdeztem a lánybarátomtól, hogy táplál-e irántam komolyabb érzéseket, de válasz egyértelmű nem volt. Már maga a helyzet is elég abszurd volt, hogy megkérdeztem tőle, és ezt szerintem mindketten éreztük. Abban viszont teljesen igazad van, hogy ezt a helyzetet a lány barátom sokkal jobban kezelte, és természetileg ilyen barátnő lenne nekem való, de nem Ő. Ő nekem csak barát.
2017. jan. 11. 10:06
 12/14 A kérdező kommentje:

#9-es köszönöm a választ, jó látni, hogy mások szerint sem ez a természetes.

#10-es , ugyanezt érzem, és erre az is rátesz egy lapáttal, hogy amíg szerelmes az ember, addig nyilván a barátnőjét találja a legszebbnek a világon. Ez nálam is ugyanígy volt. Csak az elég kiábrándító, amikor akárhányszor szóba jön ez a lánybarát, nem hagyja ki, hogy azért Ő sokkal szebb a lánynál, mert azért hogy néz ki a haja, stb. KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ EDDIGI VÁLASZOKAT, MENT A ZÖLD PACSI!

2017. jan. 11. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:

:'D Hát ez komolyan vicces :D

Már bocs... De ez hihetetlen... Szerintem van valami kisebbségi komplexusa a vagy valami. Nem tudom a pontos definíciót, de szinte biztos vagyok benne, hogy azért viselkedik így. Mindig elmondja, hogy ő szebb... Hát és az kit érdekel babám?

Az a véleményem, hogy konkrétan félt a barátnőd attól, hogy egyébként ez a lánybarátod jobb nála és majd te rájössz, hogy ő sokkal jobb és vele leszel. És az igazság szerintem az, hogy így is van. Az van, hogy tényleg jobb, csak a barátnőd olyan hülye, hogy próbálja a szépségét bizonygatva kompenzálni, és közben meg minden erejével gyűlöli a csajt, mert sose lesz olyan érett, nyugodt, intelligens, mint a lánybarátod, akinek ezt a tulajdonságát konkrétan felfogni sem tudja... Irigy és fél.

" A barátnőivel kibeszélik, nevetnek rajta, mert szerintük csúnya"

Ez is mit árul el? A saját társaságában az a téma, hogy egy másik ember CSÚNYA? Komolyan? Ez a legérdekesebb, hogy egy másik ember csúnya? :'D Ez a téma? Annyira besírok, hogy olyan nincs... Ezt Gimi elsőben ha még valaki csinálta, akkor azt megütöttem...

Az van, hogy szerintem amikor ezt csinálta, akkor saját magának akarta bizonygatni, hogy "Igen az a lány sokkal csúnyább mint én, én sokkal szebb vagyok igen. Én jobb vagyok nála igen, mert szebb vagyok."

Azért próbálta bizonygatni, mert félelemben élt, hogy az a lány jobb nála. És hát láthatóan így is van. Ha csak egy kicsit is vonzódnál hozzá, és nem úgy gondolnál rá, mint a testvéredre mondjuk, akkor vele lennél, és Vele boldog lennél.

A barátnőd (vagy exed) meg egy éretlen kis buta liba, aki nem fogja fel, hogy nem abból áll a világ, hogy ki szebb... Azta milyen alacsony szinten képesek megragadni egyesek... Ijesztően durva.

2017. jan. 11. 15:07
 14/14 A kérdező kommentje:
#13-as: Köszönöm. Ezt érzem én is, sajnos.
2017. jan. 11. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!