Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Összetört a szívem amennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetört a szívem amennyire csak egy szív összetud törni elmesélem történetem?

Figyelt kérdés
Egész életem romokban hevert míg rá nem találtam az igaz szerelemre...Amikor először találkoztunk már tudtam hogy őt nekem szánta a sors...Ő az aki felállított a padlóról aki teljesen megváltoztatott ő volt mellettem amikor kellett...Szóval egy teljesen komoly kapcsolatról volt szó....És most vége mindennek...Milyen furcsa hogy pár nap alatt mennyi minden megváltozhat...Nélküle egy senki vagyok már semmi a sem a régi nagyon hiányzik és nemakarok tovább lépni nekem csak ő kell....Szeretem...Mindennél jobban...Csak ő volt nekem...De már ő sincs...Hogyan tudnám kiheverni a hiányát? Mert amit most érzek félek hogy a vesztembe megyek...Félek hogy újra vágni fogom magam és félek hogy egy nap megöl a hiánya...18/L

2017. jan. 9. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az idő segít. Addig pedig próbáld magad lefoglalni, sétálj, mozdulj ki, vagy nézz filmeket.

Az ember sok csalódáson átmegy, engem legutóbb életem szerelme nagy pénzösszeggel vert át, majd lelépett. Mégis túléltem. Kb egy hétig volt nagyon rossz, nem alvás, nem evés, csak sok dohányzás és amiatt erős gyomorfájdalom. Most már jobb. Az élet megy tovább.

2017. jan. 9. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Lelki nyomorék vagy sajnos, de van egy jó hírem: lehet tenni ellene. Meg kell erősödnöd lelkileg. Az "igaz szerelem" pedig csupán hormonok hatása, nem létezik, csak a fejedben. :)
2017. jan. 9. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Valóban nincs olyan , hogy igaz szerelem meg nagyő, de ezt csak 20-30 év után tudja meg az ember.

A kora miatt lenyomorékozni valakit nem túl tisztességes.

Fiatalon mindenki naiv, tapasztalatlan és borzalmasan elkeseredett tud lenni egy-egy csalódás miatt :)

2017. jan. 9. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egész életed... Jajj... 18 éves vagy, miről beszélsz?

Felejtsd el hogy mástól tedd függővé azt hogy te jól érzed e magadat vagy sem. Ha ez nem megy egész életedben egy lelki roncs leszel és csak szar kapcsolataid lesznek ahol kihasználnak. Nem bántásként írom. Nekem is hiányzik a megfelelő társ, de azzal tisztában vagyok hogy attól mert egyedül élek még van értelme az életnek.

Fel a fejjel. Találj valami hobbit, elfoglaltságot ami igazán érdekel és temetkezz bele.

2017. jan. 9. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:

18 éves vagy. Még jön jó pár szerelem és csalódás. Most nehéz, de azért ne temesd magad. Inkább figyelj másokra. Így gyorsabban gyógyulsz, ha nem csak magad körül forognak a gondolataid.

Sok sikert, hamarosan jön a tavasz!

2017. jan. 9. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

>18/L

Az nagyon jót tenne neked, ha nem vennéd ennyire komolyan magad. 18 éves vagy, rengeteget fogsz még változni, pár év múlva már érteni sem fogod, hogy miért is éreztél akkora drámát régen.

Ha vágod magad, vagy szuicid hajlamaid vannak, akkor pedig keress segítséget. Nem egészséges dolog és nem vezet sehova, nem old meg semmit.

2017. jan. 9. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk hempereghetnél valakivel vígaszdíjul. Viccelek, kezdj bele valami sikert adó tevékenységbe, hogy téged mi érdekel, azt te tudod. Tedd meg ez által azt, amit eddig halogattál!
2017. jan. 9. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
20 éves fiú vagyok, engem elhagyott a 18 éves barátnőm 1 hónapja, hasonlóan érzek,éreztem mint te. Ha beszélni szeretnél irj :)
2017. jan. 9. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Talán az idő segít,nagyon sok-sok időnek kell eltelnie.

Velem 1hónapja szakított a párom,nekem is minden napom szenvedés.

19/L

2017. jan. 10. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!