Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kétségbe vagyok esve? Többi lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szakítottunk 5 év után a párommal én 24 vagyok, ő 22. Először én mondtam hogy szakítsunk egy kisebb vita miatt, aztan ő komolyan mondta h vége. Mert hogy egyedül akar lenni. Reménytelenül szeretem. Nem birom elfelejteni egy percre sem. Lépten nyomon sírva fakadok. Valaki nyugtasson már meg és adjon már tanácsot hogy az örökre vége mondat még változhat ugye? Belehalok a fájdalomba. :(
2016. dec. 15. 15:09
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Am lány vagyok!
2016. dec. 15. 15:09
 2/16 Doctor Manhattan válasza:
79%
Akkor meg miért játszottad az agyadat, hogy szakítasz?
2016. dec. 15. 15:11
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj te úgy gondoltad majd ezzel zsarolhatod, és nem jött be.

Nem tudok erre mit mondani, vagy inkább nem akarok.

2016. dec. 15. 15:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt csak az idő gyógyítja... nincs olyan ami ennél jobban kínoz... Erre nincs gyógyszer, csak az idő... Az az viszont nagyon lassan gyógyít... Sajnos én is keresztül mentem ezen... Olyan mint amikor riogatják az embereket, ha a pokolba kerülsz egyfolytában szenvedsz... leég a hús rólad, majd visszanő és leég újból... Ördögi kör, mely nehezen, sok sok idő múlva múlik el...
2016. dec. 15. 15:18
 5/16 A kérdező kommentje:
Mert az utobbi 4-5 hétben kicsit nem voltam önmagam és olyan érzésem volt hogy legyen vége. De most meg beletudnek halni annyira fáj. És napról napra csak rosszabb. Semmi nem vigasztal. Csak ő!:(
2016. dec. 15. 15:18
 6/16 A kérdező kommentje:
És szerintetek semmi esélyem nincs már? Nagyon kitartó vagyok és most csak ő az álmom. Ha nagyon akarom még lehet rá esély hogy újra megszeressen? Ti adnátok esélyt?
2016. dec. 15. 15:20
 7/16 anonim válasza:
57%
Lehet már becsajozott és kapóra jött neki hogy szakítottál vele. De ki tudja...
2016. dec. 15. 15:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben túlélik valahogy, valószínűleg te is túl fogod. Még csak 24 éves vagy, nincsenek közös gyerekeitek, előtted az élet. Ő csak 17 volt, mikor kezdtétek. Az lett volna a fura, ha sírig tart a kapcsolatotok.
2016. dec. 15. 15:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ csak hogy ő is hasonlóan érez e vagy nem. Ha nem, akkor bukta
2016. dec. 15. 15:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Valahogy csak visszalehet valaki szeretetet szerezni nem!? :( nincs itt olyan akinek mar sikerult??? :(
2016. dec. 15. 15:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!