Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudom az exem visszahód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom az exem visszahódítani nagyon haragszik rám látni sem akar de latom rajta hogy szeret és nincs tisztába az érzéseivel?

Figyelt kérdés

2016. dec. 7. 20:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
csak írásba mert ragályosan ragaszkodik az exeihez nem tud tulépni és nem tudom miért
2016. dec. 7. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Addig könyörögj, amígy kegyesen visszamegy hozzád.

Aztán majd örülj annak is, ha tevőlegesen megcsal, de megmagyarázza: "Téged szeretlek, mert miközben mással voltam, rád gondoltam!".

2016. dec. 8. 07:25
 13/14 Költőnő? ***** válasza:
75%
Hány kérdést fogsz még erről kiírni...?
2016. dec. 8. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is tudna valaki segíteni?
2019. nov. 17. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!