Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon mennyi idő kell?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyi idő kell?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez egy olyan kérdés amire igazán nem lehet válaszolni.

És jogos hogy akkor miért tettem fel...

Nem tudom...

Ezért kérlek is titeket hogy aki nem tud normálisan hozzá fűzést szólni inkább ne is tegye

Egy éve hogy egy négy éves kapcsolatom vége lett (azóta senkim nem volt) Vajon mennyi idő kell ahhoz hogy szinte minden dologról ne ő jusson eszembe és ne bőgjem el magam mint egy taknyos? (F)

2016. nov. 23. 21:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

nem idő kérdése, hanem az, hogy te mennyi mindent teszel meg azért, hogy elfelejtsd?

pl. szelektáltál már? lezártad magadban a múltat? elkezdted lefoglalni az agyadat? olvastál olyan könyveket, amik segítenek ezen a nehéz helyzeten túl jutni?

minden csak rajtad múlik, és NEM az időn! az idő csak elodázza a dolgokat, de van aki pl. 5 év után se tud túl jutni egy kapcsolaton, na ez azért már elég durva! és vajon miért? talán mert nem szentel neki időt, hogy olyan dolgokkal foglalkozzon, pl. olvasás, önismeret, múlt lezárása, elengedése..stb.. ami mind azt segíti, hogy neked könnyebb legyen.

kitartást kívánok! :)

2016. nov. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!