Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szét szaggatja a lelkemet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szét szaggatja a lelkemet a fájdalom. Minden előjel nélkül a szerelmem elhagyott 6 év együttélés után. Ok: nincsen. Hogyan éljem túl? Ennek lassan 27 napja de a seb nem gyógyul, sőt.

Figyelt kérdés

2016. nov. 17. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

eléggé tele lehet veled mindene. szerintem másik nő.

ha semmit nem láttál, akkor vagy neki van komoly pszichés problémája vagy te vagy vak.

2016. nov. 17. 13:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Miert venne zaklatasnak? Kicsinaltad? O is teged?
2016. nov. 17. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem venné zaklatásnak.

Voltam ilyen helyzetben, én szakítottam. Bár igyekeztem neki részletes magyarázatot adni, mégis megviselte az exemet. Többször fel is ajánlottam, hogy szívesen leülök vele elbeszélgetni erről, de dacból nem akarta, aztán hagytam akkor szenvedjen ha akar. Meg is viselte.

Viszont egy másik helyzetben, leültem az exemmel beszélgetni és nagyon jót tett, hogy kibeszéltük a problémákat. Ez már 1 évre rá volt a szakításra és tényleg mint barátok tudtunk beszélgetni. Nagyon jó volt és sokat segített a lezárásban. Azóta is fájdalom, megbántás vagy sérelem nélkül tudok visszagondolni a kapcsolatunkra.

2016. nov. 17. 14:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Na varjal! Nekem ugy tunik, h az exednel vmi nem stimmel. 6 ev utan egyik naprol a masikra otthagy minden indok nelkul, kozli, h ne keressed es ne zaklassad! Eloszor is, ezek utan en addig nem hagynam beken, amig el nem mondja az igazi okat a szakitasnak, m ennyit megerdemelsz. Ez a minimum, hiszen Te em tudsz igy tovabb lepni. A masik meg, mi az, h ne zaklassad??!! Miert, ki o bakker??? Az atyauristen??! Csak annyit kellene elmondania, h miert szakitott. De ugy veszem eszre, h egy gyava sz@r es inkabb szepen lepattan anelkul, h a szemedbe nezne es elmondana az igazsagot. Ezek utan ne haragudj, de en a helyedben nem akarnam visszafogadni. Szoval nem ertem, h meirt vergodsz azon, h elriasztod.Ennel jobban mar nem fogod tudni ugysem...Szerintem hivd fel es mondd meg neki, h beszelni akarsz vele, talalkozzatok szemtol szemben es mondja el oszinten, h miert szakitott.
2016. nov. 17. 16:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Beszédes, hogy azt írtad, hogy a párod arra kér, ne zaklasd.

Ha valaki szó nélkül lelép és ilyet kér, annak nagy valószínűséggel tele lett a tudata valamiből. Nyilván belőled: talán azzal, ahogy viselkedhettél (örökös vád érhette részedről, féltékenykedhettél, női hiszti, satöbbi).

Persze csak feltételezek, de koránt sem biztos, hogy ártatlan vagy. A pármondatos feltett kérdésedből nem derül ki semmi, csak az, hogy téged elhagytak szó nélkül és szenvedsz. De csak ennyi. Lehet, hogy a párod is bőven szenvedett melletted és ezért lépett le. Talán kifejhetnéd bővebben, hogy mi volt előtte.

2016. nov. 18. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!