Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet gondolni? Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel békésen szakítottunk. Azóta párszor találkoztunk, beszélgettünk. Ezen kívül semmi nem történt.Tegnap kaptam tőle ezt a levelet: Teljesen igazad van. Ne haragudj. Megbocsàjtassz? Fontos a baràtsàgunk. Megpróbàlok most màr tényleg gyakrabban ìrni. Csak történtek dolgok. Teljesen felkavartak. Tudod ezért nem akarok róla beszèlni, mert tekintettel vagyok arra, amikor együtt voltunk. Csak ennyit ìrok erről. Remélem, hogy nem haragszol.Ne búcsúzkodj. Beszéljünk tovàbbra is. De most màr újra gyakrabbsn fogok ìrni. Ha adsz még egy esélyt. Elhiszem, hogy haragszol. Van kedved mesélni? Mi újsàg van mostanàban veled. Hogy telik a hétvégéd?
Nem akarok egy igaz baràtot elveszìteni.
2016. okt. 23. 11:41
1/2 anonim válasza:
Ez a "szakítás után legyünk legjobb barik" dolog a büdös életben nem működött és nem is fog. Kár erőltetni,ha csak erről van szó.
2/2 anonim válasza:
Szerintem inkább próbáljatok távolodni egymástól, ennek semmi értelme és nem is lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!