Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ex szülinapjára ajándék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex szülinapjára ajándék?

Figyelt kérdés
Több hónapja volt a szakítás, én nem érzek iránta semmit. Ő szexkapcsolatot akart velem,de én nem éltem a lehetőséggel, ezért most szerintem neheztel rám kicsit. Rossz ötlet csak simán bekopogni hozzá egy tábla csokival és megmondani,hogy nem szeretnék vele rosszban lenni ettől függetlenül?

2016. okt. 2. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, csak ne váratlanul.
2016. okt. 2. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen felesleges, nincs értelme. most ne sajnáld már meg a kis lelkecskéjét, csak mert nem az lett, amit az egója akart! és még ő van ezen felháborodva?! nevetséges!

te pedig nem látod át, hogy ezzel, amit szeretnél tenni, csak leégeted magad!

2016. okt. 2. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Oda állítasz ajándékkal, az jön le, van még remény szexkapcsira, ha jön, ajithoz, csak akar még ő is valamit. Nekem az jönne le, nem tévedésből jöttél.
2016. okt. 2. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
3: ezért jobb ezt előre tisztázni. Egyébként nekem is az jutna eszembe, mint neked.
2016. okt. 2. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:

"Ő szexkapcsolatot akart velem,de én nem éltem a lehetőséggel, ezért most szerintem neheztel rám kicsit."

Kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb problémája! Nem vinnék neki semmit ajándékba, és nem akarnék vele jóban lenni. Ha ő szeret téged barátként, akkor elfogadta volna a döntésedet, hogy nem akarsz az ürítőedénye lenni, és vége van.

2016. okt. 2. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én inkább, nem is törődnék vele.
2016. okt. 2. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Felesleges.Azt fogja hinni h meg van eselye.
2016. okt. 2. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!