Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő volt mire begyógyul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő volt mire begyógyultak a sebek?

Figyelt kérdés
3 hónapja dobott ki a barátom, azzal az indokkal, hogy megismert valakit, így elég szar érzés. Persze tudom, ha valaki így képes lelépni akkor jobb is, de ez nem változtat semmin. Én azóta másik városba költöztem, tanulok, edzek, próbálom lefoglalni magam, bulizok, sajnos már több egyéjszakás kalandba is belekeveredtem, de egyáltalán nem fáj kevésbé, mint eddig. Van hogy éjszakákat bőgök át, mert annyira hiányzik, nem tudom mihez kezdhetnék. Nektek mennyi időre volt szükségetek ahhoz, hogy rendbe jöjjetek? Hiszem, hogy az idő majd segít, de ha ez sokáig így lesz még akkor abba biztosan belebolondulok.
2016. szept. 27. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hónapra volt szüksègem,mikor jött egyúj szerelem ami úgy tűnik plátói marad mert túl különbözőek vagyunk.. Így már csak ritkán gondolok arra akit piszkosul szerettem aki ocsmány módon a szülinapomon szakított velem fél év jàrás utàn.
2016. szept. 27. 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is a szülinapomon lettem kidobva :(
2016. szept. 27. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnállak titeket. Hidd el,előbb utóbb helyre fogsz jönni. Ezt garantálom. Próbálj minél többet bulizni,lefoglalni magad . És örülj neki,hogy ez az utolsó tapló ember eltűnt az életedből. Lehet később teljesen tönkretett volna.
2016. szept. 27. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezek a szuletesnapok..ugy latszik a rosszat hozzak.

en a szuletesnapomon szakitottam.

nem birtam tovabb. Rossz,de jobb lesz. Hogy mennyi ido..jo kerdes. Nalam hullamzik a hangulat. A legelso kapcsolatomnal fel ev kellett kb. A masodik se veled se nelkuled volt,igy a teljes lezaras utan mar kb fajdalmat se ereztem. Itt majd kiderul.mivel nem ment volna egyutt, tudom ,hogy jol dontottem. Szerintem itt hamarabb jol leszek.

2016. okt. 8. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!