Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy, lehet az ilyen dolgon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy, lehet az ilyen dolgon túl lépni?

Figyelt kérdés

Igazából,elsősorban olyanok válaszára lennék kíváncsi akik átéltek már hasonlót.Szóval már lassan féléve szakítottam barátnőmmel , oka az volt hogy kiszeretett belőlem, én láttam hogy nem olyan mint régen ezért szakítottam.De ugyan úgy szeretem...Azóta szó szerint megőrülök a hiányától,ami lassan kezd depresszióba ejteni. Nincs nap,hogy ne gondolnék rá, hogy jól van -e, mi lehet vele.A közös szép emlékekre ,ezek a legfájóbbak... Próbáltam már nyitni más lányok felé , de nem vezettet semmire, mert mikor velük voltam szintén az exemre gondoltam. Már ott tartok, hogy bármit megtennék csak ne érezzem ezt. Szerintetek ?

27/f

2016. szept. 26. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg erős lenni.Én is ugyanezért szakítottam,szintén lassan 1,5 éve. A szívem szakad meg komolyan, ha belegondolok, hogy nem vonzódott,nem is kívánt engem igazán. Nem is az érzelmi része fáj,hanem, hogy egyszerűen valahol elvesztettem a nőiességemet is ez miatt már.

Én is voltam azóta másokkal, soha senkivel nem volt olyan jó. Nem találok jobbat nála, pedig tudom, hogy létezik jobb!

Engem az "nyugtat" meg valamelyest, hogy tényleg jobb ez így, és nem lesznek soha kételyek,amikor olyannal leszel,aki valóban szeret téged.Szóval kitartás, és persze idővel valahogy jobb lesz majd..

2016. szept. 26. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

De jó ennek a csajnak, engem még soha nem szeretett ennyire senki. Sok módja van annak,hogy elfelejtsd. Menj sokat emberek közé és mindig foglald el magad és a gondolataidat mással. Az idő mindent begyógyít !

Én biztosan nem tudnék egy olyan ember miatt így bánkódni aki nem szerte már .

2016. szept. 26. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem szeret már ezt akartam írni !
2016. szept. 26. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem se szeret a pasim igazán,vagy mondhatnám kicsit se de nem érdekel már. Sokat szenvedtem ez miatt de nem tudok mit tenni. Eygütt élünk már tíz éve és elvagyunk ,nem jó ez így de ez van .
2016. szept. 26. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
ez ellen nem magyon tudssz mit tenni,felesleges új kapcsolatokba ugrálni,csak káószt okozol magadban ezek miatt,kis szünetet tarts és az idő mejd meghozza a dolgokat.
2016. szept. 26. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!