Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják minden párkapcsolatból tanul az ember. Mit gondolsz te eddig miket tanultál?
Sok mindent, például:
- az ember nem változik
- ha megszólal az elején a vészcsengő, akkor azt komolyan kell venni, mert később rohadtul fog zavarni
- sajnálatból sose maradj senkivel
- ha nem jó a szex, akkor usgyi.
Azt tanultam, hogy bárcsak sosem vágtam volna bele egyikbe sem, hanem maradtam volna egyedül, ahogy azt 16-17 évesen kitaláltam.
Csalódtam a férfiakban és magamban is, nem ilyennek képzelem ezt az egészet.
14-es, bár nem en irtam, de sok minden mástól is lehet boldog az ember, akar egy jo munkától, egy jo barattol, akar egy allattol. Az elso szakításon utan en mely depresszióba kerültem, nem ettem, nem aludtam, folyamatosan sírtam, nem mentem sehova. Aztán szep lassan egy régi baratnom segítségével rájöttem arra, hogyha egyedül is boldog tudsz lenni, akkor állsz teljesen készen egy parkapcsolatra. En megtanultam egyedül boldognak lenni, értékelni a kis dolgokat, amiket kapok az élettől. Es bár az elso baratom meg nincs uj kapcsolatom, de ha lenne teljesen máshogy csinálnám, mint az előzőt. Mar nem hagynám, hogy teljesen tőle fuggjek, hogy csak tőle legyek boldog, mert annak semmi értelme, csak a szenvedés lenne belőle.
Es minden szakítás utáni embernek ezt szoktam tanácsolni, hogy tanuljanak meg egyedül boldognak lenni, es utana sokkal könnyebb minden. Persze bevallom nekem is nagyon hianyzik egy kapcsolat az életemből, mert egyedül elek es néha elég magányos vagyok, de remélhetőleg eljön majd az en idom is, amikor végre olyan fiuval lehetek együtt akivel minden tökéletes :)
Igen, boldog vagy a szerelemtől, 10 centivel a föld felett, semmi sem számít, minden akadályt legyőzöl :) De sajnos mindig jön a feketeleves mintegy "megtorlásul", elromlik valami és legsötétebb bugyrokban vergődhetsz tovább.
Kissé túlzóan írtam le ugyan, de ez a lényege, kevés jóért cserében a tengernyi szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!