Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azt mondják minden párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják minden párkapcsolatból tanul az ember. Mit gondolsz te eddig miket tanultál?

Figyelt kérdés
Meg tudnád fogalmazni, hogy az eddigi párkapcsolataid/párkapcsolatod milyen céllal volt az életedben? Úgy gondolod tényleg tanultál belőlük, vagy erősebb lettél egy-egy szakítás után?
2016. szept. 23. 20:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt tanultam meg, a felenk de "enbezzegtokeletesbaratlennek" fiukkal nem erdemes kapcsolatot kezdeni. Ezt az elsobol.
2016. szept. 23. 22:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent, például:

- az ember nem változik

- ha megszólal az elején a vészcsengő, akkor azt komolyan kell venni, mert később rohadtul fog zavarni

- sajnálatból sose maradj senkivel

- ha nem jó a szex, akkor usgyi.

2016. szept. 23. 22:50
 13/20 anonim ***** válasza:

Azt tanultam, hogy bárcsak sosem vágtam volna bele egyikbe sem, hanem maradtam volna egyedül, ahogy azt 16-17 évesen kitaláltam.

Csalódtam a férfiakban és magamban is, nem ilyennek képzelem ezt az egészet.

2016. szept. 23. 23:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Csak kiváncsiságbol kérdeznék, attol, aki azt irta, h nem egy kapcsolattol lesz boldogabb : akkor mitől boldog az ember,ha a szerelemtől sem ?
2016. szept. 24. 07:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, érdekesek, írjatok még!
2016. szept. 24. 07:43
 16/20 anonim ***** válasza:

14-es, bár nem en irtam, de sok minden mástól is lehet boldog az ember, akar egy jo munkától, egy jo barattol, akar egy allattol. Az elso szakításon utan en mely depresszióba kerültem, nem ettem, nem aludtam, folyamatosan sírtam, nem mentem sehova. Aztán szep lassan egy régi baratnom segítségével rájöttem arra, hogyha egyedül is boldog tudsz lenni, akkor állsz teljesen készen egy parkapcsolatra. En megtanultam egyedül boldognak lenni, értékelni a kis dolgokat, amiket kapok az élettől. Es bár az elso baratom meg nincs uj kapcsolatom, de ha lenne teljesen máshogy csinálnám, mint az előzőt. Mar nem hagynám, hogy teljesen tőle fuggjek, hogy csak tőle legyek boldog, mert annak semmi értelme, csak a szenvedés lenne belőle.

Es minden szakítás utáni embernek ezt szoktam tanácsolni, hogy tanuljanak meg egyedül boldognak lenni, es utana sokkal könnyebb minden. Persze bevallom nekem is nagyon hianyzik egy kapcsolat az életemből, mert egyedül elek es néha elég magányos vagyok, de remélhetőleg eljön majd az en idom is, amikor végre olyan fiuval lehetek együtt akivel minden tökéletes :)

2016. szept. 24. 08:05
 17/20 Költőnő? ***** válasza:
Látom, vkinek megint szúrom a szemét. Grat neki.
2016. szept. 24. 08:05
 18/20 Titusztitusz ***** válasza:
Én azt tanultam,hogy vannak nők,akiket tényleg emberszámba lehet venni,és vannak,akik megérdemlik a szeretetet,és a törődést,hűséget...
2016. szept. 24. 08:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen, boldog vagy a szerelemtől, 10 centivel a föld felett, semmi sem számít, minden akadályt legyőzöl :) De sajnos mindig jön a feketeleves mintegy "megtorlásul", elromlik valami és legsötétebb bugyrokban vergődhetsz tovább.

Kissé túlzóan írtam le ugyan, de ez a lényege, kevés jóért cserében a tengernyi szenvedés.

2016. szept. 24. 17:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Én azt tanultam meg hogy a egész csalàd utàni sóvargàs miatt nem szabad elviselni mindent.Ja és azt hogy felnőttek a gyerekeim elviselik a csonka családunkat ami mellesleg igy tökéletes.+Van egy klassz anyjuk ès ezt se mondhatja el mindenki magàrol :))
2016. szept. 24. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!