Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért engedte, hogy fogdossa?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engedte, hogy fogdossa? Én kicsinálom, ha ma este átjön.19l

Figyelt kérdés

Nagyon ideges vagyok, félek, hogy nem tudom mit csinálok majd vele, ha ma átjön. Ezért megkérdezek inkább pár embert, mielőtt meggondolatlan leszek.

Felhívott az egyik ismerősöm. Egy bárban dolgozik. Abban a bárban, ahová ma a barátomék a haverjaival beültek. Megjelent ott egy nőcske. Ismerem, sőt azt is visszahallottam anno, hogy jóban van a barátommal. Nem "úgy" jóban, csak ismerőse. Akkor meg is kértem, hogy hanyagolja a nőt. Nekem ne haverkodjon csajokkal! Megígérte, hogy nem beszél vele, mindent megígért akkor. Erre ma kaptam egy telefont. Ott csevegett a nővel a bárban. Félre is vonultak, ahol a többiek nem látták őket, de az ismerősöm igen. A barátom hívta félre, de a nő kezdett el vele incselkedni. Beszólogatott neki "olyan" dolgokat. Valami olyasmit, hogy ha nem lenne barátnőd, olyanokat tudnék veled csinálni...meg nem csak a szám mocskos, hanem a fantáziám is... Aztán letaperolta. Fogdosta a combját, simogatta az arcát. Meg is puszilta az arcát. A barátom mindvégig hagyta ezeket a dolgokat, csak bambán vigyorgott rá, mint egy szűz hülyegyerek. Meg persze csevegtek közben.

Most biztos az lesz, hogy ő semmit nem csinált, a nő mászott rá bla bla... Mindig minden képes kidumálni. Most is ártatlan bárányka lesz...

Én kifogom nyírni, de komolyan! Bolond???

2016. szept. 22. 17:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
77%
Tedd ki, ennyi. Keress normális pasit.
2016. szept. 22. 17:38
 2/29 anonim ***** válasza:
73%
Ne jöjjön át ma este. Tedd ki, ha van benned tartás. Abszolút megbízhatatlan, akaratgyenge.
2016. szept. 22. 17:40
 3/29 anonim ***** válasza:
43%
Kérdezz rá, ha tagad, akkor szembesítsd, hogy tudod mi volt, aztán lapát... Ha hazudik, utána úgysem tudnál megbízni menne és saját magadat csinálnád ki idegileg.
2016. szept. 22. 17:41
 4/29 A kérdező kommentje:
Persze, hogy rákérdezek, vagyis próbálok úgy rákérdezni előbb, hogy ne fogjon gyanút. Hogy képes engedni ilyesmit??? Esküvői tervek stb??? Minden férfi hagyja az ilyesmiket egy nőnemű lénynek???
2016. szept. 22. 17:43
 5/29 anonim ***** válasza:
47%
Közvetítsd a szakítást élőben a neten.
2016. szept. 22. 17:43
 6/29 anonim ***** válasza:
76%
Ne engedd, hogy megmagyarázza, rúgd ki a francba a pasast.
2016. szept. 22. 17:46
 7/29 anonim ***** válasza:
69%
Az a baj, hogy jah, a pasik többsége ilyen... És aztán állnak előtted "ártatlanul", hogy de ők nem követtek el semmit... De fordított helyzetben, ha egy pasi fogdosná a nőjüket meg mondana neki ilyeneket, akkor a pasit agyonvernék, a nőt kidobnák, aztán sírnak, hogy jaj minden nő k...
2016. szept. 22. 17:49
 8/29 anonim ***** válasza:
34%
Dobd ki! Csak simán, lazán.
2016. szept. 22. 17:50
 9/29 anonim ***** válasza:
72%
Te most meg komolyan nekiallsz alazni magadat ezzel a hisztivel ezert a pasiert? Tudod mit csinal egy no ilyenkor? Ajtot mutat. Arra lehet menni baratom. Nem hisztike meg akarmi.
 10/29 anonim ***** válasza:
73%
Mindig ilyeneken akarsz agyalni?Dobd ki!
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!