Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogy visszaszerezzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy visszaszerezzem?

Figyelt kérdés

4 év együttélés után szakított velem a barátom. Én hibáztam többet a kapcsolatunkban sajnos (semmi megcsalás), ebből lett elege.

Szét is költöztünk, eltelt egy hét, de nagyon hiányzik és szeretem. Ma elmentem hozzá, hogy beszéljek vele, elmondtam neki, hogy mennyire szeretem és hogy nagyon sajnálom a történteket és, hogy adjon egy új esélyt.

Azt mondta nincs amúgy senkije és nem is akar. De most egyedül akar lenni, mert még benne vannak a múlt fájdalmai, tart tőle, hogy úgysem változnék. Mondtam, hogy érte bármit megtennék, ő az életem értelme. De végül elküldött, hogy még nem akar kibékülni, magányra vágyik, de szeret ő is és hiányzom is neki, csak hát érthetően fél...

Ilyenkor mit tegyek? Hagyjam? Vagy teperjek érte?

2016. szept. 18. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Mostmár várd meg hogy ő jelentkezzen, Te megtetted az első lépést, ha most elkezdessz teperni az automatikusan ellenérzést vált ki a másik emberből. Várd ki türelemmel mit dönt és ha folytatni akarja veled jelentkezni fog.
2016. szept. 18. 10:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Kérdeztem azt is, hogy mikor beszélünk, mikor láthatom újra? És azt mondta, hogy nem tudja, most egyedül akar lenni, de ha akarok akkor írjak rá Facebookon.
2016. szept. 18. 10:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ő egy elég "nőies" pasi, elég érzékeny, szóval nála ezek a "pasikat visszahódító praktikák" nem mindig működnek. Most itthon főzőcskézek, gondoltam arra, hogy viszek neki egy kis kaját, de nem maradok csak, csak beadom. Mert amúgy én nem vagyok nagyon konyhatündér, és ugye ez is zavarta kicsit bennem, hogy nem nagyon főztem.
2016. szept. 18. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Rossz a hozzaallasod. Azt akarod, hogy jojjon vissza, es akkor megvaltozol. Kezdj el megvaltozni, es akkor visszajon
2016. szept. 18. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:
És ezt neki hogy tudom megmutatni, hogy változok?
2016. szept. 18. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Hagyd beken. Elege van. Megvaltozni ugysem fogsz, es o szerintem ezek alapjan eleg sokat nyelt toled a negy ev alatt. Most mar ideje hagynod lelegezni. Ha valtozni akarsz, akkor azt magadert tedd, mert belatod hogy rosszul csinalod a dolgokat, ne azert hogy visszaszerezz valakit, mert az csek egy feluleti kezeles, nem pedig valodi valtozas, aminek erzed a szukseget.
2016. szept. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!