Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem a szakítás után egy másik nővel jött össze. Miért zavar ez engem ennyire?
Úgy őszintén?
1.Talán azért mert ha férfival jön össze, tudom, hogy úgyis hoppon marad, otthagyja egy szebbért/fiatalabbért. De a leszbikus nők mások.Náluk csupa érzelmességröl szól a kapcsolat, tehát ez a nő biztosan szereti .(Látszik is rajtuk).
2.Lehet,hogy az egómat böki, hogy "jobb nálam egy nő", és az,hogy fennáll az esélye, hogy mellettem is leszbizett,tehát megcsalt.A szakítás után alig egy héten már a nővel volt,ez elég gyanús.
1. Az miért lenne jó neked, ha a másik pasi is hoppon maradna? Egyáltalán miért jó neked, hogy azzal foglalkozol, hogy valaki a(z elvileg lezárt) múltadból mit csinál, és miért nem azzal törődsz, hogy neked jobb legyen, hogy találj valakit, akivel jobb lehetne?
2. Ha egy nővel van, akkor felfoghatnád úgy is, hogy nálad jobb férfit nem talált, és inkább a nőkre váltott, de úgy mindenképp, hogy egy férfi biztos nem tudja azt adni egy nőnek, amit egy másik nő, és a volt feleségednek most arra volt szüksége.
Hát,azért én megértem, és sajnálom a kérdezőt.Maga a megcsalás is nagy trauma,há tmég, ha kiderül,h közben átváltott a másik nemre.mert biztos közben is voltak alkalmak,azt nem hiszem, hogy csak a szakítás után jött rá..
Nem tudsz mit csinálni, próbáld feldolgozni,ha kell pszichológussal,és nézz te is más nők után.
Már egy korábbi hozzászólásodban nagyjából megfogalmaztad. Azért zavar ennyire, mert egy nővel nem tudsz versenyezni, egy nőnél nem tudsz jobb lenni. Egyszerűen valami olyasmit kap meg tőle a volt feleséged, amit te képtelen voltál/lennél megadni. És ez nagyon fáj.
Engem ilyesmi még nem érintett, de először akkor kezdtem rajta gondolkodni, amikor az egyik barátnőm exbarátnője összejött egy férfival, miközben előtte egész életében csak nőkkel volt.
Azóta, hogy beszélgettem vele erről én is arra jutottam, hogy valószínűleg sokkal jobban zavarna, ha a párom egy férfival csalna meg/jönne vele össze utánam és nem egy nővel.
Igaz, hogy a másik oldalról írok, tekintve, hogy én is és a példaként említett barátnőm is leszbikus, de szerintem az érzések mindkét irányban ugyanazok.
"Hát,azért én megértem, és sajnálom a kérdezőt.Maga a megcsalás is nagy trauma,há tmég, ha kiderül,h közben átváltott a másik nemre.mert biztos közben is voltak alkalmak,azt nem hiszem, hogy csak a szakítás után jött rá.."
Milyen megcsalás? Tudod vannak emberek akikben van becsület, és nem kefélnek félre ha van partnerük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!