Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek szép ez a lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép ez a lány? Föleg fiuk véleményére vagyok kiváncsi.

Figyelt kérdés
A legjobb barátom honapok òta depresszios mert elhagyta a baràtnője,a lànnyal oriàsi problèmàk voltak,agresszio,dühkitörèsek de nem tudja elfelejteni.Szerinte ő a legszebb nő a Földön és vissza akarja kapni.Pedig most egy ezerszer csinosabb làny lehetne a baràtnője aki kedves is,de nem hallgat ràm.

2016. szept. 10. 13:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Képet megnézve.

Ő egy átlagos lány, sok átlagos lány között.

2016. szept. 10. 13:36
 12/24 Dreamer88 ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen atlagos. En nem vagyok hanyatt esve.

De ahogy a 10-es is irta, ha szerelmes az ember akkor az adott csajt latja a legszebbnek.

13/24 anonim ***** válasza:
0%
Kis aranyos.
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem szòrakozom.Egyszerűen nem èrtem a sràcot.Ha legalàbb kedves lenne a làny talán megèrtem.De mèg a tekintete is ördögi gonosz.Kezdjük ugy erezni hogy megkattant a haverunk.Egy ève depresszios miatta.
2016. szept. 10. 13:37
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eléggé férfias arcvonásai vannak és a kora alapján inkább nőnek nevezném, mint lánynak. Nekem nagyon nem az esetem.
2016. szept. 10. 13:47
 16/24 A kérdező kommentje:
Ő egy 23 èves làny.Ès én ugy làtom hogy az elviselhetetlenül rossz termèszete sugàrzik az arcàròl.Fura dolgokra kèpes a szerelem,idealizàlja az àtlagost vagy az az alatti megjelenèst ès szemèlyisèget.
2016. szept. 10. 13:56
 17/24 anonim ***** válasza:
Van valami ijesztő a tekintetében, látszik, hogy nem egyenes jellem, olyan irányító típus lehet a tekintete alapján. Konok, makacs. Nem csúnya, de nem is egy szépség.
2016. szept. 10. 14:16
 18/24 anonim ***** válasza:

Női szemmel szerintem nem csúnya nő, de azért nem is olyan gyönyörű, mint amilyennek a srác beállítja. Persze a szerelem sokat nyom a latba, nyilván azért látja olyan csodálatosnak, mert odáig van érte és hiányzik neki.

Linkelj egy képet arról a csajról is, aki szerinted ezerszer csinosabb, csak nem hallgat rád a haverod.

2016. szept. 10. 14:22
 19/24 anonim ***** válasza:
Persze hogy szereti a faszi hiszen bántotta a csaj. Ha jó lett volna hozzá, ne félj, úgy kidobta volna a hapek mint a macskát...
2016. szept. 10. 14:23
 20/24 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Hát...Ha a 9-es hsz-ben belinkelt hölgyre vonatkozik a kérdés, akkor szerény meglátásom szerint SZÉP AZ ILLETŐ HÖLGY,és nemis kicsit szép... NAGYON AZ...
2016. szept. 10. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!