Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire gáz, ha emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha emiatt szakítottak velem? 27/F

Figyelt kérdés

7 év után azért szakított velem a párom, mert nem úgy ugráltam, ahogy az anyja fütyült.

Közben folyamatosan uszította ellenem a barátnőmet.

Nem akarta engedni, hogy hozzám költözzön családi házba, mert akkor messze lenne a gyerekétől. 20 km lett volna a távolság :-D

Ehelyett vetetett a volt barátnőmmel hitelre egy panelt...

Vélemény?

2016. szept. 9. 13:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
El volt jegyezve. Lehet hogy csak ez az indok, de calanennyire biztos, hogy benne volt az anyja. Szeretem, de próbálom túltenni magam rajta
2016. szept. 9. 16:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Nezd:en mar elvaltam,de az egeszben a legjobb dolog h megszabadultam anyostol aki 7-8evig probalta dirigalni a kapcsolatunkat.

Nalatok lehet h a 7ev tett be es az anyja csak urugy,de ha nem az,akkor egy ilyen 3.fel valojaban csak nyug.Plane ha a parod nem all ki erted.Szivjon vele mas.

2016. szept. 9. 16:15
 13/13 anonim válasza:

Ez szerintem nem indok egy szakításra, próbálhatta volna az anyját győzködni, kiállni saját magáért, érted,elköltözhetett volna hozzád ha annyira szeretett volna téged. Gondolom nem kiskorú volt, hogy a beleegyezése kellett volna.

Rossz lehet neked, ha szereted még, próbáld túltenni magadat. Jobb hogy ilyen családba nem csináltál gyereket neki.

2016. szept. 9. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!