Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit javasoltok összetört szívre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok összetört szívre?

Figyelt kérdés

Most szakítottam... két éves kapcsolat.. átvertek, hazudtak nekem, nem bántak velem jól.

Bármi tanács ami segít ilyenkor légyszi!!

2016. szept. 3. 23:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Whisky!
2016. szept. 3. 23:58
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem a királyos játékok váltak be. Non Human, City of Doom, Tyrian, Sombreros, Illuminátor...egyik jobb mint a másik! Próbáld ki valamelyiket, nem fogsz csalódni :) nekem szinte rögtön jókedvem lett :)))))))
2016. szept. 4. 00:00
 3/16 A kérdező kommentje:
Normális választ kérek! :( nagyon hamar túl akarok lenni rajta, annyit bántottak, hogy nem éri meg szenvednem. Túlságosan szeret(t)em.
2016. szept. 4. 00:00
 4/16 Noren1989 ***** válasza:
A whisky teljesen jó válasz volt...Na, komolyra fordítva: tárd fel magadban, hogy mi baxódott el, vond le a következtetéseket, legközelebb mit kell máshogy csinálnod, aztán felejtsd el magát a pasit/nőt.
2016. szept. 4. 00:10
 5/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, én teljesen komolyan gondoltam a játékokat. Amíg ki sem próbálod, honnan tudod, hogy NEM válik be? Nekem segített, és szerintem neked is fog. De ha nem, hát nem...
2016. szept. 4. 00:12
 6/16 anonim ***** válasza:
Puccold ki magad fullosra ha nő vagy pasi vagy akkor is, majd meny el a barátaiddal szórakozni, szegy fel valakit de ne rinyálj neki az exedről mert az idegesítő mindenkinek. Meg lógj a barátaiddal többet hogy ne gondolj rá. Egyél sok csokit!
2016. szept. 4. 00:18
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha nagyon hamar túl akarsz lenni rajta, akkor nem leszel.

[link]

2016. szept. 4. 00:50
 8/16 A kérdező kommentje:

A játékos válasszal nem volt baj, azt még az elsőre írtam, hogy normális választ kérek!

Bulizni nem nagyon mennék, nem szeretem azokat az embereket akik olyan helyekre járnak (akiknek menő, hogy lefekszenek mindenkivel, vagy agyon itták magukat...)

A barátaimmal az a helyzet, hogy a társaság akivel lógtam, az inkább a "volt barátom társasága", és kicsit közre játszik a szakításban is (volt ott pár hazug, két színű ember, a lányok kurv*. és már elegem lett belőlük).

2016. szept. 4. 08:43
 9/16 Szergej55 ***** válasza:
Sajnos nem leszel nagyon hamar túl rajta, akármennyire is szeretnéd, ez nem így megy,
2016. szept. 4. 08:59
 10/16 anonim ***** válasza:

Akkor oké Kérdező :) a játékok be fognak válni meglásd, csak ügyesnek kell lenni bennük, és nagyságrendekkel jobban fogod érezni magadat!!!

Mikor nékem volt szakításom, általában az volt az első hogy belöktem valamelyik kedvenc játékomat és elmerültem benne :) egy félóra múlva már arra se emlékeztem, a csajjal min vesztünk össze :)

2016. szept. 4. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!