Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ennyire féreg lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire féreg lennék?

Figyelt kérdés

Több mint három éves kapcsolat után kidobtak. A bűnöm az volt, hogy egy barátomnak elmeséltem a kapcsolatomban fennálló problémákat, illetve az en aggályaimat, ezzel kiadtam a párom egy kívülállónak. A baráti beszélgetés átcsapott egy kis játékba, erős flörtbe, de ez mind verbális volt, energiaszerzés tettek nélkül. A párom ezt több mint egy hónap múlva elolvasta, eltűnt, es telefonon (!) szakított velem. Valóban ekkora vétség amit elkövettem, vagy csak ezzel az ürüggyel vetett véget a kapcsolatnak, ami már neki sem kellett igazán?

Hozzáteszem, a párom nem tűri a kritikát, nem lehet vele olyan dolgokról beszélni, ami az egoját sértik. Kapcsolatunk alatt inkább alkalmazkodtam, elfolytottam a kétségeimet csendben. Ő persze szoros kapcsolatot tart a családjával, barátaival, ahol mindent megtárgyalnak, beleértve a kapcsolati problémákat is.

Köszönöm a válaszokat!

2016. szept. 3. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
"Baráti beszélgetés" a pároddal azonos nemű "barátoddal"?? Undorító vagy. Áruló vagy. Veled azonos neműekkel ha kibeszéled az más, mintha egy ellenkező neműnek adod ki, egy potenciális következőnek. Ő nem egy esélyes másiknak adott ki téged, nem fogod fel???!! Érzékeld már a különbséget! Nagyon jól tette, hogy azonnal szakított, megszabadult tőled. Most mehetsz felszedheted az a "baráti beszélgetésest", aztán amikor majd ráunsz, őt is kibeszélheted a következőnek.
2016. szept. 4. 03:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez muszáj nekem is hozzászólnom!

Sosem felejtem el hogy bánt velem a legelső barátom, akivel szintén 3 évig voltunk együtt. Egész kapcsolatunk alatt folyamatosan nyeltem a hülyeségeit és az ehhez hasonló játékait. Egy olyan lánnyal beszélt ki engem, akibe régen szerelmes volt. Ez a lány mindennek elhordhatott, az exem csak adta alá a lovat, de sosem állt ki mellettem. Olyan szinten megalázott, hogy azt ellenségemnek sem kívánom. Persze én is hülye voltam, amikor nem dobtam ki az első ilyen alkalommal...de fiatal voltam, naiv és szerelmes. A legjobb az egészben, hogy akármikor szó volt arról, hogy ez engem bánt és kiakadtam rá, akkor még neki állt feljebb. Egy érzelmi zsaroló volt, és valószínűleg a mai napig az. Pontosan olyan mint Te. Nem érezte a tettei súlyát, és soha nem tudott megérteni. Biztos vagyok benne, hogy a mai napig fogalma sincs arról, hogy miért szakítottam vele. Ő azt az egy esetet látta maga előtt, amikor a legjobb barátnőmre (és más évfolyamtársaimra is) mászott rá a saját szalagavató afterpartimon, ahová én (hülye) hívtam meg. Ennyit lát az oknak (vagy még ennyit sem)...miközben 3 évet szenvedtem mellette hasonló szituk miatt, és bocsátottam meg neki folyamatosan. De én a szemét (ahogy a barátainak leírt engem az eset után) ennyi miatt képes voltam vele szakítani, és hogy ez mennyire igazságtalan vele szemben... Szegény :( miket élhetett át...

A kérdésed alapján Te is ugyanilyen egoista, kihanemte típus lehetsz. Én személyesen szakítottam az exemmel, de ha tehettem volna, nekem sem ért volna többet ez egy telefonhívásnál.

Félreértés ne essék: nem panaszkodni akartam, hiszen tulajdonképpen "miatta" van mellettem jelenleg a világ legnagyszerűbb férfija, akinél jobbat kérhetni sem lehetne. Csak egyszerűen olyan emlékeket, és dühöt váltott ki belőlem a kérdés, hogy úgy éreztem, helyreteszem (vagy legalább megpróbálom) a fejedben a dolgokat.

20/N

2016. szept. 7. 20:01
 13/13 anonim ***** válasza:
valszeg nem ő az embered
2016. szept. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!