Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ennyire féreg lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire féreg lennék?

Figyelt kérdés

Több mint három éves kapcsolat után kidobtak. A bűnöm az volt, hogy egy barátomnak elmeséltem a kapcsolatomban fennálló problémákat, illetve az en aggályaimat, ezzel kiadtam a párom egy kívülállónak. A baráti beszélgetés átcsapott egy kis játékba, erős flörtbe, de ez mind verbális volt, energiaszerzés tettek nélkül. A párom ezt több mint egy hónap múlva elolvasta, eltűnt, es telefonon (!) szakított velem. Valóban ekkora vétség amit elkövettem, vagy csak ezzel az ürüggyel vetett véget a kapcsolatnak, ami már neki sem kellett igazán?

Hozzáteszem, a párom nem tűri a kritikát, nem lehet vele olyan dolgokról beszélni, ami az egoját sértik. Kapcsolatunk alatt inkább alkalmazkodtam, elfolytottam a kétségeimet csendben. Ő persze szoros kapcsolatot tart a családjával, barátaival, ahol mindent megtárgyalnak, beleértve a kapcsolati problémákat is.

Köszönöm a válaszokat!

2016. szept. 3. 12:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy az. Viszont örülj hogy így alakult, és megszabadultál tőle. Mondjuk már az is minősíti, hogy telefonon szakított, még annyi gerince sem volt hogy szóban tegye...
2016. szept. 3. 12:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, ezek szerint akkor a szakítást nem bánod, csak az egódat sérti, hogy a pasi dobott ki, holott neki is voltak hibái.

Ha így van, szerintem egyszerűen engedd el a dolgot, kár kattogni rajta. Lezárult, nincs több gond, örülj neki.

2016. szept. 3. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy te se vagy épp vétlen... (függetlenül attól, hogy az exed sem egy mintapéldány)

A másoknak kibeszélés is elég gáz tud lenni annak függvényében, hogy miket beszéltetek ki (pl. ha intim dolgokat, azt én se nézném jó szemmel), de az, hogy ezeket flörtölésbe csapóan beszéled ki a haverodnak, azt valószínűleg én is árulásnak fognám fel (és megint főleg akkor, ha intim dolgokat is kibszéltél, és arra fel jött a flörtölés).

2016. szept. 3. 12:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Először is en vagyok a pasi a történetben... Továbbá, nem állítom, hogy vétlen vagyok, a kérdés arról szólt, hogy egy 3+ éves kapcsolathoz méltó-e a szakítás ezen formája, illetve az, hogy egy ilyen "félrelépés" valóban ok?
2016. szept. 3. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Te flörtöltél valakivel, erre pedik teljes joggal akadt ki. Egyénfüggő, valakinél ez szakítóok, valakinél nem az. De semmiképp nem normális, hogy kapcsolatban vagy, és mással flörtölsz.

Másrészt meg ha már oda jutott egy kapcsolat, hogy ott az egyik szereplő mással flörtöl, akkor az már amúgy sem túl életképes, és talán olyankor már jobb is külön utakon folytatni.

2016. szept. 3. 13:12
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Na és egy 3+ éves kapcsolatban méltó dolog mással flörtölni?
2016. szept. 3. 13:14
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ez tipikusan az, mikor ez már csak az utolsó csepp volt a pohárban. Gyűltek a sérelmek, egy darabig nyelt, aztán meglátta a beszélgetést, és itt döntött úgy, hogy elég volt belőled.
2016. szept. 3. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után lehet én se csináltam volna máshogy a csaj helyébe.

Nem tűröm a mással való flörtölgetést! Sem írásban, sem élőben se sehogy.

Ne essen rosszul ha telefonon szakított veled.

Ennyit érsz neki. De ő se érhetett neked túl sokat ha mással flörtölgettél,kibeszélted. Megérdemelted.

2016. szept. 3. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig valoban undorito feregkent viselkedtel, ferfikent mondom, a lany helyeben en is szakitottam volna veled.

Az o oldalarol valoban baromi gaz dolog volt telefonon szakitani, de egy ilyen arulas utan valoszinuleg en se szivesen latnam a keped. Mert igen, aljas es gusztustalan arulas, ha massal kibeszeled a partnered es ezek utan meg flortolsz is. Szerintem megerdemelted.

2016. szept. 3. 15:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt még le kell ülni megbeszélni. Legalább azt a részét, hogy ne telefonon történjen ilyesmi. Béküljetek ki abban az esetben, ha ez nem csak egy ürügy volt a szakításra
2016. szept. 3. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!