Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz lenne most törölni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne most törölni?

Figyelt kérdés
Szakított velem az exem, mert nincs ideje rám és nem érzett semmi szikrát. Nem váltunk el haragban, ismerősök maradtunk a facebookon, de nem beszélünk több mint egy hónapja. Én még nem tudom őt elfelejteni, nála van még pár cuccom amit azóta sem sikerült visszaadnia. Emiatt csak reménykedek és nem tudom normálisan lezárni. Segítene ha letörölném facebookról? Nem lenne gyerekes dolog? vagy csak félmegoldás?
2016. aug. 27. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért van még nála a cuccod? Miért nem tudod onnan végre elhozni?

Azt csinálsz, amit akarsz, ha könnyebben megy neked a felejtés és a lezárás attól, hogy kitörlöd, az a te döntésed!

2016. aug. 27. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a követését állítottam le és egy idő után már jobban éreztem magam. De ehez kell annyi önuralom, hogy ne keress rá folyton, hogy mi történik vele.

Ha úgy érzed könnyebb lenne, ha letörlöd akkor töröld. :)

2016. aug. 27. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Anno én is követést állítottam le, mikor azon kaptam magam, hogy folyton az exem lesem. :)

Törölni direkt nem akartam - abból egyértelműen sugárzik, hogy valami nem okés, és én úgy gondoltam, hogy nincs köze ahhoz, hogy én hogyan és miként dolgozom fel az elvesztett kapcsolatot.

Esetedben azt látnám megoldásnak, hogy visszakéred a cuccaidat, akkor már nincs miért tovább reménykedni.

2016. aug. 27. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi közös megegyezés alapján váltunk el. És töröltem facebook-ról. Meg a barátaim is. Én nem hiszek abba hogy valakik együtt voltak (akármilyen nagyon jók is voltak együtt) utána még barátok legyenek vagy találkozzanak. De mindenki más.
2016. aug. 27. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:

#1 nem akartam hogy azt higgye azért kérem a cuccaim, hogy ürügy legyen a találkozóra. Amúgy sem fontosak, de jól esett volna ha magától visszaadja, nem nekem kell még visszakönyörögni.

#2,3,4: Eddig mindig engem töröltek, szóval ez egy új helyzet nem tudom neki ez így miért jó ha többet nem beszélünk úgysem. A követést leszedtem, ez jó ötlet. A többi már csak önuralom, majd az idő megoldja. Ezen is túl leszek. :)

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek.

2016. aug. 27. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Én kitöröltem, pedig nem akartam úgy voltam vele, gyerekes dolog, de mivel rohadtul zavart hogy ott van a chat falamon és sehogyan nem tudtam eltüntetni ezért töröltem. És egyáltalán nem érdekel hogy mit gondol erről. Nekem így könnyebb. Ő szakított egyébként velem.

27/N

2016. szept. 1. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!