Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy érjem el, hogy ne tartson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy ne tartson ribizlinek?

Figyelt kérdés

Nem mertem a Szexualitás-témakörbe kell írni, ezért tettem fel itt:

Nyár elején szexeltem az egyik kollégámmal. Mindketten általános iskolás tanárok vagyunk, és a táborban volt egy közös szobánk. A többi történelem... Legalábbis azt akarom, hogy az legyen.

Mondjuk a elmúlt hónapokban nem szóltunk egymáshoz. Ezen a héten már találkoztunk, de elmentünk egymás mellett.

Olyan volt, mint ha nem is érdekelném. Pedig nincs párkapcsolatban!

Ilyenkor engem néz K-nak, és azért nem szól hozzám? Vagy csak egy érzelmi analfabéta, aki nem tudja, hogy hogyan tovább?

Mit csináljak, ha elkezd pletykálkodni?

2016. aug. 21. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
a férfiak nem pletykálkodnak... nem nők
2016. aug. 21. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Pletykálj vissza!

"Jaaa, egyszer volt valami, de elég gyengén muzsikált, úgyhogy mondtam, hogy inkább hagyjuk egymást békén..."

2016. aug. 21. 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Elé állsz és megkérdezed, mi kínja van veled.
2016. aug. 21. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miert te akarsz tole valamit? Ratok jott az 5 perc amikor be voltatok zarva egy szobaba. En nem tulajdonitanek ennek tobbet.
2016. aug. 21. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szexet akart, megkapta. Ha ismétlést akar, majd észrevesz. 33F
2016. aug. 21. 11:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Pi. Máté: Nekem jött rám az öt perc. Ő pedig szinte még félálomban volt.
2016. aug. 21. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Félig "megerőszakoltad"?

Nem ő közeledett hozzád. Éppen kapóra jöttél, szóval ne várj ettől többet, mert nagyon nem érdekled a pasit...

2016. aug. 21. 12:12
 8/9 A kérdező kommentje:

6: Hány éves vagy? 16?

6: Egy férfit nem lehet megerőszakolni. Kivéve ha előtte lekötözöm, vagy kiütöm. Ha pedig másképp dönt, egyszerűen lekoppint magáról. Mivel ugyanott dolgozunk, ezért ha kiderülne, még el is néznék neki, ha kerüli a munkahelyi kapcsolatot.

A baj az, mi van, ha poénból/unalomból/bunkóságból rossz híremet kelti.

2016. aug. 21. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

Hát erre azelőtt kellett volna gondolni, mielőtt rámásztál dugni.

Most komolyan utólag mit vársz? Valószínűleg kiderül igen, ha meg hát nem és örülhetsz. Vállald fel magad. "Rossz híredet kelti".

Maximum hogy megdugott, de te kezdeményezted, szóval nem értem utólag mi ez a nagy álszentség...

Na mindegy.

2016. aug. 21. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!