Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt pasimnak azt mondtam h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt pasimnak azt mondtam h nem ismerem, jól tettem?

Figyelt kérdés

Szakitottam a pasimmal , par hete mert kiderult komoly parkapcsolatot tart fennt amiröl nem tudtam , nyegle volt , sose tett semmit nem vett viragot , stb

Parszor ramirt de leblokaltam a Facebook messengeren es aztan hivogatott telefonon , letiltottam a szamjat is. Ilyen vagyok turök par honapig azt hitte biztos h velem barmit meglehet tenni , de utana lezarom a kapcsolatot végérvényesen.

Ma utanam jött az uszodaba es probalt beszelni velem . En nagyon kedvesen mosolyogtam de mondram h sajnos nem emlekszem ki ö, nem jut eszembe h kicsoda .

Ezen meglepödött . Utana faképnél hagytam.

Baratnöm azt mondta h ezt rosszul mondtam mert rossz fénybe raktam magam , azt hiszi kezeles alatt allo örult vagyok , akinek emlekezetkiesese van.

Szerintem zsenialis

EReztettem vele h semmit nem ert a szamomra a kapcsolat , lam el is felejtettem .

Velemenyek ? Tevedtem szerintetek h ezt mondtam ?

2016. aug. 15. 19:13
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
96%
Szerintem ez a napiszar kategória.
2016. aug. 15. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom...

Bocsi, más nem jut eszembe. Miért vagy ennyire gyerekes? Ezt felnőtt ember módjára is meg lehetett volna oldani.

A barátnőd is fura. A pasival már végeztetek, mit számít, hogy minek gondol téged ezek után?!

2016. aug. 15. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2es jól mondja! Minden szava kincs!
2016. aug. 16. 00:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet nagyon fiatalok vagytok mert ez kb. 16 éves korban elfogadott, hogy igy szórakoztok egymással. Ha érettebb vagy akkor viszont ha nem felel meg neked ez a fiú, mert az elvárásaidat nem vette figyelembe, akkor szépen leültetek volna és megbeszélitik, hogy én igy szeretném, te hogy szeretnéd, hol találkozhat a kettő elképzelés, ha sehol, akkor szépen szakitunk és vége a kapcsolatnak. Ezután már nem játszadozunk egymással ismer, nem ismer szituációkat. Igy kb. ugy jön le, hogy ő is flörtöl veled, Te is flörtölsz neki, mert hogy nem ismered ez egy játék..amire majd valami baromsággal visszafog vágni. Nincs ebben gond, mert legtöbb tini igy viselkedik, meg végülis aranyos, de ha felnőtt vagy akkor viszont beszéld meg inkább a kapcsolatodat a pároddal és akkor egyezzetek meg valamiben és akkor ahhoz tartsátok magatokat.
2016. aug. 16. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!