Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezért a kijelentésért szakitás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért a kijelentésért szakitás?

Figyelt kérdés
A barátom mondott egy olyat, hogy lehet inkább egy másik lánnyal jött volna össze, aki nyitottabb (puszilkodósabb, nem zavarja ha az utcán látja mindenki, ahogy az sem ha megfogja a fenekét ugyanitt szóval bevállalósabb). Nekem szörnyen esett a dolog, nem is tudom elfelejteni mert akárhányszor meglátom azt a lányt mindig ez jut eszembe. Közös ismerős. Úgy érzem ezek szerint én nem vagyok neki annyira jó, hanem csak kényelmes neki velem.
2016. aug. 12. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én alapbol odaadóbb vagyok a páromnál és az sem jó szóval sztem ha valakit szeretünk akkor elfogadjuk hogy ő ilyen !Ennyi!Ha sztem másmilyen lennél akkor sztem keresne más kifogást hogy miért nem olyan vagy !Sztem alapbol a másik csajt szereti csak gondolom azért jöhetett veled össze mert az a másik személy nemet mondott neki vagy valami más okobol nem jöttek össze!
2016. aug. 12. 16:31
 12/17 RoseTyler ***** válasza:
57%
Neked gátlásaid vannak, amiket nem is akarsz leküzdeni, mert szerinted így rendben vannak. Őt ez zavarja, ami teljesen érthető. Rajtad áll, hogy hova jut a kapcsolatotok. Ha nem tudsz lazítani, akkor jó eséllyel szakítás lesz a vége.
2016. aug. 12. 16:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem el van veled, de nem lesztek sokáig együtt. Szexuálisan (már most) más vonzza. Sőt, már az vonzóbb neki, ha valaki párkapcsolatilag lazábban viselkedik a nyilvánosság előtt, mint te. Bocs, ne haragudj, nem bántás. Nem vagyunk egyformák. Keress magadhoz illő, magasabb intelligenciaszintű embert. Ha megtalálod, eszedbe sem fog jutni ilyen butaság, és nem fog senki "közös ismerős" ilyen rossz érzéseket kihozni belőled. ;)
2016. aug. 13. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

13-as

Elmondod kérlek, hogy miből gondolod, hogy a kérdezőnek "magasabb intelligenciaszintje" volna, mint a pasijának?

Tényleg érdekelne, hogy ha kihúznátok az ego-dugót magatokból, mi maradna a válaszaitokból?

2016. aug. 13. 13:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
" inkább egy másik lánnyal jött volna össze," - nem az igazi nagy szerelem szólt belőle.
2016. aug. 13. 14:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem fér bele, hogy az utcán megfogja a fenekem, tiszteletlenségnek tartom. Jó, tudom, ezt heccből csinálja de akkor sem szeretem. A puszi az rendben van, na jó utcán is, de amikor már 10x puszil meg 20 emberrel körülvéve séta közben, amikor épp beszél(n)ek hozzá, az zavar..
2016. aug. 13. 14:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérlek, 14-es.

Én általában pasi gondolkodással értek egyet, nem szeretem a női hisztit, nyavalygást. De megkérdőjelezem ezt a srácot, igen, mennyi esze is van, annak a pasinak, aki nem olyan nővel jár együtt, akit vonzónak talál??

Ha ez a srác azt szeretné, hogy alaposan megnyomorgathassa a csaja farát a buszon, akkor olyan csajjal vonuljon végig az utcán büszkén, kézen fogva! És akkor ne egy visszafogott, konzervatív pitsa mellett bámulja meg a baromi lazurka nőket! Igen! Itt ez a srác egy mulya, gyáva alak, aki szereti ugyan ezt a nőt, de ő maga is tudja, hogy nem ezt szeretné. Mi ez a gyáva duma: lehet inkább egy másik lánnyal jöttem volna össze..... Akkor húzzál kedves oda, ahova vágysz, ne légy gyáva!!! Még a végén majd a csaj érezze rosszul magát egész életében (amíg ezzel a gyávával van), mert nem tud olyan lenni, amire a gyáva vágyik? A gyáva meg gyáva megvalósítani az álmait?

2016. aug. 13. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!