Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezért a kijelentésért szakitás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért a kijelentésért szakitás?

Figyelt kérdés
A barátom mondott egy olyat, hogy lehet inkább egy másik lánnyal jött volna össze, aki nyitottabb (puszilkodósabb, nem zavarja ha az utcán látja mindenki, ahogy az sem ha megfogja a fenekét ugyanitt szóval bevállalósabb). Nekem szörnyen esett a dolog, nem is tudom elfelejteni mert akárhányszor meglátom azt a lányt mindig ez jut eszembe. Közös ismerős. Úgy érzem ezek szerint én nem vagyok neki annyira jó, hanem csak kényelmes neki velem.
2016. aug. 12. 15:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%

Aha, szóval nem adsz meg neki valami elemit és ő a hibás.

Miért nem vagy odaadóbb? Én sem járnák egy polkorrekt fadarabbal. Sztem szedd össze magad és légy kívánatosabb, nőiesebb, játékosabb.

2016. aug. 12. 15:14
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

Én nem nehezíteném a dolgát, ha alapból te ilyen típus vagy, akkor mehetne, ha nem tud elfogadni így téged. Csak azért hagyni olyasmit ami neked nyilvánosan nem esik jól, annak nincs értelme.

Az meg, hogy felhozott, egy ilyen szöveget is mellé.. na ez már alapból gáz.

2016. aug. 12. 15:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy indulatból mondta ezt vagy csak szimplán kijelentette de így vagy úgy ő ezt érzi. Nem akarlak elkeseríteni de valószínű hogy ezzel az egész párkapcsolattal csak lopod a saját idődet mert sehova sem vezet. Nem mondom hogy könnyű lesz kiheverni érzelmileg mert ezek szerint te még nagyon szereted de remélem majd megtalálod azt akit neked teremtetett. :)

22/F

2016. aug. 12. 15:18
 4/17 A kérdező kommentje:
De nem az utcára való a magánélet felfogod? Nekem az nem esik jól, lehet másnak igen akkor az csinálja úgy. Kijelentette csak amit mondott, nem volt indulatos. Lényeg, ha akármikor szóbajön valami miatt az az ismerős, kiver a viz. Én is mondhatnám hogy lehetne ilyenebb, olyanabb, igaz is, lehet elég lenne neki kijelenteni Isti mennyivel rendesebb, meg figyelmesebb. Nem vagyok ilyen, nem tudnám megtenni. Megbeszélni birjuk de nem hiszem, hogy hinnék abban amit hallok.
2016. aug. 12. 15:28
 5/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem csak nem egyformak az igényeink, hogy tudunk-e kompromisszumot kötni.. Az kiderül.
2016. aug. 12. 15:30
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

Nekem se esne jól, ha ilyet mondana, és mindegy, hogy miért.

Ha neki ez olyan fontos, akkor félreállok, és összejöhet azzal a másik csajjal. Már ha egyáltalán kell neki. :P

De nálam többet ne próbálkozzon.

Ahogy nézem, amúgy is gátlásos vagy, ettől aztán biztos hogy nem leszel felszabadultabb, szóval totál hül.ye a pasi. Szerintem ez csak első beszólás volt, amivel így megbánt, és nem érti, mi a gond.

Az ilyen érzelmi analfabétákat dobd ki, nem érik meg a fáradságot.

2016. aug. 12. 15:32
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen, szeretem.. Nagyon :/
2016. aug. 12. 15:39
 8/17 anonim ***** válasza:
22%

Mekkora arcotok van, csoda, hogy a 22 colos monitor elég az oldalhoz...

Valahogy mindig a nőnek van igaza. Ha túl kevés érzelmet kap, azért, ha túl sokat, azért.

Totál hülye...érzelmi analfabéta, mikor csak a hülye picha barátnője nem akarja kimutatni az érzelmeit, felvállani a másikat.

Ti mindig mindent megmagyaráztok és sosem tévedtek.

Igen, szakíts a sráccal, én kérlek rá.

Megérdemli ő is a normálisat, a GyK-s nők pedig nyalják tovább egymást nagy egyetértésben és magyarázzák meg, hogy mindig csak az lehet a jó, amit a nő mond, gondol, hisz...

2016. aug. 12. 16:01
 9/17 anonim ***** válasza:
42%
A csimpánzok az állatkertben hokiznak és vigyorognak a nézőkön, te meg csókolózni nem mersz mások előtt.
2016. aug. 12. 16:02
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
Hát ha van egy barátnőm, megyünk a metrón, és szeretnék adni neki egy puszit, akkor had adjak már neki egy puszit, komolyan mondom.. Nem így kéne neki lereagálni, hogy ilyeneket mondd, de nem arról volt szó, hogy a Hősök terén akart szexelni veled..
2016. aug. 12. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!