Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy "ütősebb" egy szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "ütősebb" egy szakítás?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, csak játszadozik velem a srác, nem vesz komolyan. Fontolgatom, hogy ott hagyom, persze bízva abban, hogy észbe fog kapni. Nem kockáztatok azzal tovább, hogy folytassam, és így még lesz talán remény, hogy rádöbbenjen, mit veszített.

Vajon melyik a legjobb megoldás?

1. elmondani neki, hogy köszönöm, de ennyi.

2. szó nélkül lelépni, ha keres sem válaszolgatni, max. néha egy-két félmondattal.

2016. aug. 11. 20:21
 1/6 Blade Bone ***** válasza:
37%
Az ütősebb, ha megcsalod. De nem én mondtam. :D
2016. aug. 11. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Elmondod neki a valódi problémádat, és megbeszélitek. Ha szeret, akkor változtat, ha nem, akkor meg nincs is miről beszélni. Ne trükközz szerintem, mert te se leszel akkor különb, ha valóban szórakozik csak veled.
2016. aug. 11. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki a problémáidat, ha azután se változik, akkor hagyd el örökre!

Ha te is elkezdesz játszadozni, semmivel se leszel jobb nála.

2016. aug. 11. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Az keményebb, ha elé állsz és megmondod, hogy meguntad.
2016. aug. 11. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem lennél ennyire gyerekes, akkor csak simán megmondanád neki, hogy bocs, ennyi volt, nem érzem úgy, hogy ez műkődni fog. Ha meg azt akarod, hogy változtasson, akkor meg mondd el neki. A pasik nem úgy működnek, hogy majd az ezredik kör célozgatás után megvilágosodnak és átváltoznak herceggé, ki kell nyitni a szád és elmondani, hogy konkrétan mi a problémád. Ha szakítasz vele, nem arra fog gondolni, hogy most biztos azért csinálta, hogy teperjek utána, hanem arra, hogy nem akarsz vele lenni (váó).

Most az a fontos, hogy őt valahogyan manipuláld, vagy hogy járhass tovább az oviba nyugalomban?

2016. aug. 11. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Mást várok egy kapcsolattól es azt érzem te nem tudod megadni nekem. És pont.

Aztán, ha szerencséd van megkérdezi miért érzed így, ha pedig nem, akkor tényleg nem vesz komolyan.

2016. aug. 12. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!