Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti megtennétek ezt a fájdalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtennétek ezt a fájdalmas lépést?

Figyelt kérdés
Ha otthon nagyon nem fogadnák el a választottatokat és ultimátumot adnának,hogy ha vele maradtok elveszítitek a családotokat.Illetve ha állandóan sír az egyik szülő emiatt és azt mondogatja, hogy tönkretettétek őt akkor elmondnátok ezt a másiknak és szakítanátok?
2016. aug. 9. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:

nem engednék a lelki zsarolásnak én hoznám meg a döntést és nem a szülők nyomására...

23F

2016. aug. 9. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:

miért utálják?

drogos/alkesz/ver/munkakerülő/erőszakos...? mert akkor szakítanék.

ha csak anyám szája sír, és lelkileg zsarol akkor örömmel végeznék a családdal!

2016. aug. 9. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez tőled függ és attól, h lelkileg mennyire vagy erős. Én amikor összejöttem egy 10 évvel idősebb pasival akinek gyereke is volt, akkor anyukám szörnyen összetört... 1 hónapig nem beszélt velem rendesen! Aztán mindig feszültség volt a levegőben. 8 hónapig bírtam, majd szakítottam. Fiatalnak gondoltam magam ahhoz, h ezért a családdal megromoljon a kapcsolatom és el is kezdtem mérlegelni a dolgokat. A szülő nem mindig mond hülyeségeket és én kezdtem tisztán látni, h az az életstílus amit én kapnék, az nem lenne nekem való, nem tudnám hosszútávon elviselni! Mindig azért hallgass a szülőre, de érdemes a saját fejed után menni (természetesen határokat szabj azért) amiből majd tanulsz! :)
2016. aug. 9. 14:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem szimpatikus nekik a kinézete,illetve idősebb korosztály(nincs gyerek, feleség sem volt).De ezt mondtam nekik mielőtt bemutattam őt. Most meg mindenki itthon úgy viselkedik velem mint egy bűnözővel és csodálkoznak,hogy lassan depresszióba süllyedek.
2016. aug. 9. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Elmondom az én esetemet. Ugyan ez a szitu. Én a szerelmemet választottam és soha nem bántam meg. A család azóta elfogadta a döntésem mivel imádjuk egymást, nem engedünk a furkálódásnak és van 2 szép gyerkőcünk is azóta.
2016. aug. 9. 14:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Nahát, akkor helyesen döntöttél:) Az a baj, hogy az én anyám szinte klinikai eset!De rajta kívül a többi is ellenem van.:( Szerintem nem veszik komolyan a szavak súlyát és a koromat.Ugyanis 26 éves felnőtt ember vagyok.
2016. aug. 9. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, kinek van igaza. Gondosan mérlegelnék, aztán logikusan döntenék.
2016. aug. 9. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
ne engedj a zsarolásnak. költözz el. hidd el rajönnek, hogy elveszitnek ha igy folytasak. idővel belassak h nincs ertelme. de ha mukodik a kapcsolatod, allj ki magatokert,es ne legyen buntudatod. beszeld meg a pároddal hogyan tovább,es lépj le otthonrol.
2016. aug. 9. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a válasz: kivel alapítasz családot a szüleiddel vagy a pároddal?

Ennyi.

2016. aug. 10. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!