Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez biztosan azt jelenti, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez biztosan azt jelenti, hogy még mindig szeretem?

Figyelt kérdés

Két évig jártam a barátommal, akivel nagyon jó barátok voltunk, mielőtt összejöttünk. Tavaly nyár közepén szakítottam vele, mert nem láttam vele a hosszútávú jövőmet, és nem akartam egyikünk idejét sem húzni. Őt nagyon megviselte, és nyilván engem is, de csak pár hónap telt el úgy, hogy nem beszéltünk. Azóta havi egyszer írunk egymásnak, és volt, hogy találkoztunk is. A találkozás után mindig furcsa érzésem volt. Most találkoztunk múlt kedden, és teljesen baráti volt a légkör. Mesélt lányokról, akik tetszenek neki, és engem is kérdezett ilyen témákról, én mondtam, hogy nekem fura erről beszélni. Tehát úgy tűnik, ő teljesen túl van a dolgon, pedig én voltam az, aki szakított. Azóta is cseveg, barátkozik, de én pedig azóta egyre többet gondolok rá, gondolkozom rajta. Nem gondolom, hogy szerelmes vagyok belé, de zavar, hogy barátkozunk. Ez normális egy komoly kapcsolat után, vagy azt jelenti, hogy még mindig érzek iránta?

L/23

2016. aug. 6. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak az egodnak rossz,hogy mar nem te kellesz,tovabbkepett es akar csajozgat is.

nekem is volt ilyen,de ez ennyirol szolt,nem mas jellegu erzesekrol mar.

idovel elmult,most mar egyaltalan nem zavar,ha nokrol beszel.

2016. aug. 6. 22:40
 2/5 WheneverYouWant ***** válasza:

Lehető legrosszabb ötlet találkozgatni az exeddel... főleg így ha felkavarja benned az érzéseket. Nem léptél túl rajta ez egyértelmű. Nyilván megfordult már a fejedben hogy mi lenne ha visszamennél hozzá(Ne tedd) sosem lesz már olyan mint előtte... Tegyél pontot a végére ahogy már meg kellett volna tenned. Barátkozz mással.

Tapasztalatból mondom hogy ilyen nagy szerelmek után évek kellenek hogy érzelmek nélkül tudjatok egymással beszélni... aki mást mond csak színészkedik és elnyomja magában.27/F

2016. aug. 7. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Huh utolsó ezt keményen megmondta.

Túl vagyok egy szerelmen,és én is így gondoltam ha újra együtt lennénk már nem tudnánk olyan önfeledten boldogok lenni mint azelőtt..

25l

2016. aug. 7. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindez azért van, mert nem dolgoztad fel a szakítást. Könnyen lehet, hogy érzel iránta valamit, de hogy ez szeretet, vagy csak szimpla ragaszkodás a megszokott dolgokhoz, neked kell magadban tisztázni. Egyáltalán nem biztos, hogy ő is túl van rajtad, mert randizgat. Ez ember függő. Vannak olyanok, akik másokkal próbálják betölteni a párjuk által hagyott űrt. De ezzel gyakran még nagyobb bajt okoznak maguknak. Azokkal viszont nem értek egyet, akik élből elutasítják az exel való újrakezdés gondolatát. Környezetemben három olyan pár is van, akik évekig éltek együtt, majd jött a szakítás, külön töltöttek valamennyi időt és újra összejöttek. És évek óta egy vannak és boldogok. Az egyik pár újra is házasodott.
2016. aug. 7. 12:09
 5/5 anonim válasza:
Szerintem magadban még nem zártad le a dolgot.
2016. okt. 25. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!