Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Semmi jövőképem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valkaiss kérdése:

Mit tegyek? Semmi jövőképem.

Figyelt kérdés

A barátom 2 hete bekattant hogy élni akar, legyek mással.

Nehezen fogadom ezt el. De az végülis sikerült. De nem tudom mi lesz ezek után. Nem fogok többé megbízni férfiban. Ő elég "rangon aluli" volt hozzám képest és mégse tudtam megtartani. Azt mondta zavarta hogy túl jó nő vagyok hozzá ő kisportolja magát és keres mást. Ezt azért nem 3rtem mert oké hogy mások szerint is így volt de nekem ő volt a top 10es pasi és mondtam is neki. Próbálkoztak nálam díszhímek is de mondtam hogy foglalt vagyok. Mikor megtudták hogy ki a barátom kb mind megkérdezte: Ezért passzolsz ENGEM?

Én meg erre általában beszóltam valamit. Szóval nem tudom mit csináltam rosszul 3s azt se tudom a jövőben hogy bízom majd meg valakiben. valami vélemény a helyzetről? :( átesett valaki hasonlón?

2016. aug. 4. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csináltál rosszul semmit, egyszerűen csak rossz embert választottál, ennyi. Ne hibáztasd magad.
2016. aug. 4. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Én igen. Már többször is... Hidd el, majd jönni fog valaki, aki vissza adja a férfiakba vetett hitet. Több kevesebb idő után, de jönni fog. Engem a menyasszonyom hagyott el esküvő előtt egy hónappal. 4 évembe tellett, mire sikerült kihevernem. Mire ismét nőként tudtam tekinteni egy nőre... És az az igazság, h ebben valaki más volt a segítségemre, viszont ezt itt nem szívesen fejteném ki.... Hosszú! De a lényeg, h ne add fel a reményt, és ne így állj hozzá, mert a végén még emiatt a hozzáállás miatt fogsz lehetőséget elszalasztani...

Ha érdekelnek részletek, vagy lehetőségek akkor írhatsz, sajnos van egy kis tapasztalatom a dologban... :-( Ha nem, akkor sok sikert, és kitartást hozzá!!

29/f

2016. aug. 4. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

"Ő elég "rangon aluli" volt hozzám képest"

Úgy tűnik hülye voltál.

"Nem fogok többé megbízni férfiban."

Ezután sem leszel normális.

2016. aug. 4. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:

3-as

Sztem kamu kérdés, ilyen nyúlkiugrasztós fajta.

Végig azt ecseteli, hogy mennyire rangon aluli volt a srác, de egy szó sem esik arról, hogy hiányozna.

Gyanítom, hogy ha valódi a kérdés, a csajon sosem lehetett érezni, hogy szeretni tud, így viszont csak egy jó nő, akinek szart se jelentek...

Én is leléptem volna, mielőtt komolyra fordul.

2016. aug. 4. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak engem érdekel, miért van, hogy a kérdésben hol é betű van, hol pedig 3? :D

Amúgy gondolom élni akar, vagy csak megunt. Esetleg pont miattad lett önbizalommal teli, és innentől Casanovaként próbál érvényesülni.

Amúgy hogy lehet ilyen ellentmondásos valaki? Elmondod, hogy randa volt hozzád, és dagi. Utána meg, hogy neked ő volt mind a top 10. :D Hogy is van ez?

Amúgy semmit nem csináltál rosszul, csak ússz az árral, majd jön valaki. Ha pedig nem akarsz várakozni, csak tegyél fel ide egy kérdést, hogy "Lány vagyok, ismerkednék", és 2 napon belül 200 ajánlatot fogsz kapni :D

30/F

2016. aug. 4. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:
mi köze a szövegnek a címhez? Szerintem neked nem a jövőképeddel van a baj, hanem az észbeli képességeiddel. HA hasonló szöveget nyomtál szegény pasinak is, akkor nem csodálom, hogy kidobott... Annyi a szerencse, hogyha valaki azt mondja, hogy buta vagy, mint a föld, akkor lehet, hogy elgondolkodsz rajta és akkor a butaságod máris elkezd megszűnni. Szerintem sokszor kérdezgesd magadtól, hogy ki is vagy te... meg hogy ami körülötted történik annak mi lehet az oka. Ez segíthet... hosszabb távon:)
2016. aug. 4. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!