Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért vagyok ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Több éves kapcsolat után szakítás. Újrakezdésre nincs esély. Benne vagyok a korban, randizgattam azóta, de nem találom a megfelelő társam. Gyereket szeretnék, de úgy érzem, hogy egy pasit se lennék képes hosszú távon elviselni magam mellett. Mitévő legyek?
2016. júl. 26. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Azért nem tudsz elviselni mást, mert még nem heverted ki az előzőt. Túl szigorú vagy magadhoz. Nyugodtan megengedheted magadnak, hogy bánkódj és szomorkodj, ne akarj görcsösen továbblépni, annak nincs jó vége.

Azt javaslom most próbáld meg érezni az előnyeit is annak, hogy nem vagy kapcsolatban és mikor már megbékéltél a helyzettel, akkor keress új társat, vagy csak hagyd, hogy rád találjon.

2016. júl. 26. 22:18
 2/6 Noren1989 ***** válasza:

Egyenlőre szerezz be kismacskákat!

Aztán nyugodj meg, és felejts.

26/F

2016. júl. 26. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:
A kérdésem igazából az, hogy belemennétek-e úgy egy kapcsolatba, hogy nincs érzelem, de szeretnék gyereket, mivel benne vagyok a korban és vállalni azt a rozokót, hogy nem működik a dolog.
2016. júl. 26. 22:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy az exem nem érdekel
2016. júl. 26. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen.

Még tökéletesnek induló kapcsolatok is széthullanak gyakran a családalapítás után.

Egy gyereknek pedig meg kell adni legalább az esélyt, hogy ne csonka családban nevelkedjen.

2016. júl. 26. 22:26
 6/6 Noren1989 ***** válasza:
Érzelem nélküli párkapcsolat...nem. Akkor még ez sem tartana össze a pasival, vagy ennyire jó lenne a szex veled?
2016. júl. 26. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!