Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bírom nélküle.
Tegnap előtt szakított velem a barátom, 2 év után.
Nem bírom,egész nap csak sírok,minden nap egyre rosszabb nélküle. Mit tegyek? Már semmi sem segít :((
Szia! Nagyon megértelek, én is ezen megyek most keresztül. Nálam már eltelt lassan 2 hónap, viszont mi barátok maradtunk, és akárhányszor találkozunk, utána mindig olyan, mintha újból szakítottunk volna. Én is úgy éreztem (vagy inkább érzem) semmi nem segít, viszont az elmúlt két hónap alatt muszáj volt keresnem nekem is valamit, ami leköt.
A legjobb tipp, amit senki nem mondott, nekem mégis segített: csinálj olyan dolgot, aminek közvetlen eredménye van. Például süss egy tortát, menj el futni és másnap érezd az izomlázat, kezdj el egy blogot stb. Az ilyen dolgoktól úgy érzem, tudok magamnak teremteni egy saját közeget, egyensúlyt. És ha úgy is kelek fel reggel, hogy nem bírok felállni belül, akkor ha elmegyek futni arra a helyre, akkor meggyőződöm róla, hogy van olyan dolog, ami még az enyém, csak az enyém, és nem veszítettem el.
Erősebb vagy mint gondolnád, és nyugodtan írj, majd sírunk együtt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!