Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annak jó aki aljas és elárulja a saját családját?
Szerintem fordulj pszichológushoz, mert ilyen hozzáállással a gyereket teszed tönkre.
Attól, hogy az exférjed nem tisztességesen viselkedett, mem mindenki ilyen, és ha most jól is van, ez még változhat. Ennyire általánosítani nem szabad, föként nem egy szülönek a gyerekkel szemben.
Ne az istenre hivatkozz, hanem magad tedd rendbe a sorsodat. Ne a múlton rágódj, hanem alakítsd ki a saját életdet.
Rengeteg ilyen eset van, az, hogy hogyan küzdesz meg vele, és a kisfiad kiegyensúlyozott, boldog embernek fog-e felnőni, csak rajtad múlik. Megértem, hogy fáj, de tényleg egy hulladék embernek akarod alárendelni az életed? Mert amíg vele foglalkozol, a történtek miatt kínlódsz, addig ő határozza meg az életedet, és sajnos, a kisfiadét is.
Basszus, kapd össze magad, mi nők erősek vagyunk, mert muszáj, hogy azok legyünk. Tervezd meg és rendezd be az életed nélküle, ezerszer többet érsz nála! Foglalkozz a kisfiaddal, menjetek kirándulni, strandra stb, tanulj valamit esténként, ha már lefektetted, szakmát vagy nyelvet, mindegy, csak vond el a figyelmed az exedről, amíg túl nem lépsz rajta.
A sors sok mindent elrendez, neked ezzel nem kell foglalkoznod, magatokkal törődj - hidd el, annak lesz eredménye.
Kérdező, a váláson túl vagytok már? Egyébként meg ennyire tényleg csak általánosságokat lehet mondani, hisz te éltél a kapcsolatotokban, és amit te magad sem tudsz, azt más honnan tudja?
Egyébként meg ja, a sors néha nem úgy működik, ahogy azt az ember saját igazságérzete elvárná...
Fogalmad sincs, hogy neki jó-e. Pl ha kívülről nézed, akkor az én exem is vígan éli a kis életét, de közös ismerőstől tudom, hogy 1000x megbánta és képtelen igazán továbblépni.
Túlzottan belementél ebbe a spirálba. Le kell szarnod, hogy mit csinál az exed és mit nem. Ismerkedj másokkal. Nem szégyen a neten ismerkedni sem, én is szoktam és teljesen normális emberekkel lehet találkozni, ha nem írsz vissza minden marhának. Randizz párszor, kicsit kezdj el élni. Nem kell azonnal nagy szerelmet találni, de fontos, hogy ne otthon ülve nézd fb-on, hogy mit csinál az exed. Vedd fel a kapcsolatot barátnőkkel, találkozzatok, hívj át az oviból játszani szimpi gyerekeket az anyukájukkal. Egyértelműen szükséged lenne több felnőtt társaságra, mert folyamatosan egyedül egy 4 évessel nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!