Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy ilyen emberen h tegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen emberen h tegyem túl magam végleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megismertem egy lányt, akiért nagyon sok áldozatot hoztam,ő neki addig kellettem, majd a baj elmúltával mintha kicserélték volna, egy gusztustalan emberré vált, egy saját érdekeit néző, önző emberré. Megcsalt (ez volt a nagy szeretet és hála), el sem hittem először hisz nem gondoltam volna h erre képes azok után ami áldozatokat hoztam. Én már sztem a sok szemét húzása után már n tudok úgy ránézni sőt.. de sajnos még sokszor gondolok rá, h tudnék végleg túl lépni rajta? Lehet egy minimális szeretet még van bennem, de már inkább megvetem, és az árulást/ csalódottságot érzem.

A célom az lenne h teljesen közömbössé tegyem, nem akarok rajta bosszút állni, csak felemelkedni ezen az egészen, és valaki mással boldog lenni.

Köszönöm előre is a válaszotokat!

2016. júl. 23. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
35%

Milyen áldozatról beszélsz?

Kihasználni meg csak azt lehet, aki hagyja magát.

2016. júl. 23. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Kihasználni meg csak azt lehet, aki hagyja magát.- bírom ezeket a sablon szövegeket.

Egy csomó szituációban nem állja meg a

helyét, amikor valakit totálisan megvezetnek, vagy orvul hátba támadják. Esélye sincs nem hagyni magát.

2016. júl. 23. 13:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Kedves 1-es, nem hagytam magam kihasználni, és nem nevezném annak, inkább átverésnek. Sztem (vagyis én úgy érzem) az átverés és a kihasználás között van különbség hisz nem hagytam magam az ominózus eset után.
2016. júl. 23. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első lépés, a szándékod megerősítése, a múlt sérelmeinek boncolgatása helyet, teljesen másra helyezed a figyelmed.

Legyen az baráti társaság, új emberek, munka, hobbi, bármi ami kizökkent ebből az állapotból, támogató lehet.

Közömbössé talán csak hosszú idővel tud az ember válni, egyenlőre már az is sikernek tudhatod be, ha napokra pl. eszedbe sem jut. Légy magaddal türelmes, menni fog!

2016. júl. 23. 13:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2016. júl. 23. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!
2016. júl. 23. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!