Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csak a barátommal szakítok, amikor szakítok majd. Valaki járt így?
Szóval, sajnos tudom, szakítanom kell a barátommal, de már két hete nem visz rá a lélek. Ugyanis nem csak egy rossz kapcsolatot hagyok hátra hanem annyi mindent!!
Nem látom többé a családját, a kutyáit, nem mehetek többé a településre ahol lakik. Pedig imádom mindet, és nagyon fognak hiányozni. :(
Aztán. Nem mehetek többé a baráti társaságába, nem látom őket többé... Pedig nagyon kedvelem egyik-másik embert. :( Nem motorozhatok többet, pedig imádtam motorozni. (Bár anno, amikor még frissek voltunk, és megállapítottam hogy motorozni jó, azt mondta a kérdésem nyomán, ha megkérem egyszer-egyszer, elvisz motorozni szakítás után. Persze akkor ég azt hittem, sosem fogunk szakítani.)
Továbbá remek lakhelyen laktam együtt a barátommal, mehetek vissza a szülői panellakásba.
És végül, de nem utolsó sorban, a barátomat is elveszítem, pedig legjobb barátommá lett.
9 es megmondta az igazat.
Szerezd meg magad ezeket a dolgokat, és ne mástól várd el hogy megadja neked....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!