Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Örülnék neki, ha hívna, de nem venném fel a telefont. Valószínűleg csak kinyomnám.

Örülnék neki ha beszélnénk, de nem akarom már a hangját sem hallani.

Nem engedhetem meg neki, hogy még egyszer átverjen, és cserben hagyjon.

Felszeretném hívni, hogy mi van vele... De elég erős vagyok ahhoz, hogy ne tegyem. Vagy éppen nem vagyok elég erős ahhoz hogy megtegyem.

Szeretem, de gyűlölöm is már...

F

2016. júl. 13. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyd. Ido mùltàval jobb lesz. Gyulolni meg kàr, magadnak àrtasz vele.
2016. júl. 13. 17:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudom. Próbálom elengedni, de nehezen megy.

Facebookról töröltem már meg minden. Pár napja szakított velem, az elején még hivogatott, de sorra kinyomtam...

2016. júl. 13. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsèm volt, a barátaim annyi programot csináltak a szakításom utan hogy nagyon keveset voltam csak egyedül, de az piszok rossz.. neked is ezt tanácsolom menj társaságba, kapcsolódj ki és idővel jobb lesz, nekem 6 eves kapcsolatnak lett vége es igy 5-6 honap elteltével jol vagyok :) 24l
2016. júl. 13. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbálom lekötni magam, és terelni a gondolataim. Több, kevesebb sikerrel.
2016. júl. 13. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!