Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi az eselye hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az eselye hogy a párom vissza megy az exehez? (bovebben lent)

Figyelt kérdés

Nemreg megismertem a mostani parom.akkor neki volt egy menyasszonya es egyutt eltek.amiatt en nem akartam tole semmit.mondta h rossz a kapcsolata es h nem vágná foldhoz ha szakitana a lannyal.ez kb 1.5het utan mire engem megismert meg is tortent.elkoltozott.elvitte a cuccait.még par aprosag van a lanynal de azert a heten megy majd el.minden nap beszelunk

2-3naponta talalkozunk.bemutatott a baratainak.a kollegainak....mondta nekem tegnap hogy o szeretne velem osszekoltozni par honap mulva ha en is szeretnem...ez meglepett de valahol orultem is neki...de sajnos az exe nem az a hagyom a dolgokat nyugodtan tipus..fenyegetozik.irogat paromnak(o kitorli olvasatlanul) de mindezek fenyeben megis felek hogy talan addig hivogatja a lany amig vissza nem megy hozza...

2016. jún. 22. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
50% vagy igen vagy nem de az biztos!
2016. jún. 22. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta, hogy rossz volt a kapcsolata, meg el se olvassa az üzeneteket akkor szerintem nem kell félned, bár megértem hogy tartasz tőle, én is voltam már hasonló cipőben. És azt is mondta neked a párod, hogy szeretne majd veled összeköltözni, ami elég nagy pozitívum. Szerintem emiatt ne aggódj :)
2016. jún. 22. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Totál alaptalan a féltékenységed. Attól hogy a csaj visszamenne hozzá, még nem biztos hogy a pasi visszafogadja. Megjegyzem, ez így olyan, mintha nem bíznál a párodban. Valójában persze magadban nem bízol, meg talán kicsit idealizálod ezt a menyasszonyosdit, hogy ha már a menyasszonya volt, akkor tutira minden szép és jó volt köztük. De ne felejtsd el, hogy a párod téged választott, és nyilván nem ok nélkül.

Szerintem esetleg az segíthetne, ha beszélnél erről a pároddal. Kérdezd meg tőle, hogy neki mi a véleménye ezekről az üzenetekről, stb.

2016. jún. 22. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen, de azért azt a pár hónapot tényleg érdemes kivárni amíg valamennyire lenyugszanak a kedélyek.

Egyrészt, ne köpködjön rád senki a hátad mügütt hogy "ez szedte el a xy vőlegényét"

Másrészt nagyon nem jó ha egy párkapcsolat nyomasztó, stresszes, zagyva körülmények közt indul. Nagyon hamar haza tudja vágni azt az időszakot, aminek nyugodt boldogsággal kellene telnie (tapasztalat).

38F

2016. jún. 22. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:

* mügütt - mögött

:-)

2016. jún. 22. 15:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja nem erdekli ot.olvasatlanul torli az osszeset.de a telefonjaba még mindig valtozatlanul van beirva.azt mondja addig nem akarja torolni facerol es a telojabol amig vissza nem kapja az osszes cuccat..ami eletileg a heten lesz meg
2016. jún. 22. 15:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen.tenyleg jobb lenne varni amig minden elcsendesul...csak bennem mar kialakultak erzelmek es nagyon hianyzik ha nem latom :( van h csak egy puszira beugrom a munkahelyere ha epp nem dolgozom
2016. jún. 22. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatnak véglegesen úgyis akkor van vége, ha a cuccok visszakerültek a másikhoz. Addig nagy valószínűséggel úgyis találkozniuk kell. Nem valószínű, hogy visszamegy hozzá, de szerintem is kéne azért egy kis idő, mire lenyugszanak a kedélyek.
2016. jún. 22. 17:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap annyira rossz erzesem volt egesz delutan..tegnapelott megirta a csaj neki h ha barkivel is ismerkedik elkezdheti felteni a maradek cuccait ami nala van mert kivagja az ablakon.a tvjet.a gepet.mindent..parom elkuldte az uzenetet amit irt a lany.azt is amit o irt ra...de megis olyan gyomorgorcsom volt tegnap..az volt az erzesem h megjelenik a munkahelyen es sirni meg konyorogni fog..nem jott..de csak este tudtam megnyugodni.mondta parom h ne idegeskedjek ezen..csak tenyeg azokat a honapokat teszi tonkre aminek nem errol kene szolnia..vegre megnyugodtam h minden rendben es akkor ez tortent.amugy ma este megy at az egyik feleert a cuccoknak.penz stb mert ma nincs ottho a lany.hetvegen meg megkert egy baratjat h kocsival a maradekot hozzak el...
2016. jún. 22. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!