Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az eselye hogy a párom vissza megy az exehez? (bovebben lent)
Nemreg megismertem a mostani parom.akkor neki volt egy menyasszonya es egyutt eltek.amiatt en nem akartam tole semmit.mondta h rossz a kapcsolata es h nem vágná foldhoz ha szakitana a lannyal.ez kb 1.5het utan mire engem megismert meg is tortent.elkoltozott.elvitte a cuccait.még par aprosag van a lanynal de azert a heten megy majd el.minden nap beszelunk
2-3naponta talalkozunk.bemutatott a baratainak.a kollegainak....mondta nekem tegnap hogy o szeretne velem osszekoltozni par honap mulva ha en is szeretnem...ez meglepett de valahol orultem is neki...de sajnos az exe nem az a hagyom a dolgokat nyugodtan tipus..fenyegetozik.irogat paromnak(o kitorli olvasatlanul) de mindezek fenyeben megis felek hogy talan addig hivogatja a lany amig vissza nem megy hozza...
Totál alaptalan a féltékenységed. Attól hogy a csaj visszamenne hozzá, még nem biztos hogy a pasi visszafogadja. Megjegyzem, ez így olyan, mintha nem bíznál a párodban. Valójában persze magadban nem bízol, meg talán kicsit idealizálod ezt a menyasszonyosdit, hogy ha már a menyasszonya volt, akkor tutira minden szép és jó volt köztük. De ne felejtsd el, hogy a párod téged választott, és nyilván nem ok nélkül.
Szerintem esetleg az segíthetne, ha beszélnél erről a pároddal. Kérdezd meg tőle, hogy neki mi a véleménye ezekről az üzenetekről, stb.
Igen, de azért azt a pár hónapot tényleg érdemes kivárni amíg valamennyire lenyugszanak a kedélyek.
Egyrészt, ne köpködjön rád senki a hátad mügütt hogy "ez szedte el a xy vőlegényét"
Másrészt nagyon nem jó ha egy párkapcsolat nyomasztó, stresszes, zagyva körülmények közt indul. Nagyon hamar haza tudja vágni azt az időszakot, aminek nyugodt boldogsággal kellene telnie (tapasztalat).
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!