Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 5 evig egyutt voltam a paromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 evig egyutt voltam a parommal. Nagyon zuros eletunk volt sok volt a vita es sokszor bantott is. Alandoan eljart ottholrol szorakozni denszuletett egy kislanyunk is aki most ket eves. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

En haza koltoztem a szuleimhez a gyerekkel .. probaltam ot elfelejteni tul tenni magam rajta de nem megy mert o folyton keres es felbukkan. De idokozben o osszekoltozott egy masik lannyal es nem birja eldonteni h mit is akar. Mert folyton irja h szeret es h velem akar lenni megvaltozik.

Miert csinalja akk ezt? Es mitnkellene tennem?

2016. jún. 14. 15:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson visszamenni hozzá! Ne legyél egyike azoknak az idióta nőknek, akik hagyják magukat manipulálni ilyen szemétládák által. Jól írják egyesek, csak pofázik, ne hagyd magad meghülyíteni!
2016. jún. 14. 17:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogyan bánt, nem szabad visszafogadni bármit csinál! A gyerek érdekében sem, a végén őt is bántaná....
2016. jún. 14. 18:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Jajj persze, elveszi a gyereket. Mégis hogy? Te neveled és a gyereket nem veszik csak úgy el. A gyereket akkor mozdítják ki a szokott környezetéből, ha az a gyerek szempontjából előnyös. Ez tipikus üres fenyegetés, ami a megfélemlítésedre játszik. Mivel most nálad van életvitelszerűen a gyerek ezért nálad a labda. Én a helyedben megpróbálnám hivatalosan is magamnál elhelyeztetni. Tudom, mi van ha az exed is ringbe száll, stb, de ha nálad él a gyerek, eddig te voltál vele otthon gyesen, hozzád kötődik jobban, akkor nincs sok esélye az apának.

Amúgy ésszel belegondolva. Szerinted kell az exednek a gyerek? Aki folyamatosan szórakozni jár, vagy van egy munkahelye az mit csinál egy két évessel? Ő sem gondolja ám komolyan, hogy elveszi a gyereket, ha mégis, akkor is hamar rájönne, hogy nem jó buli gyereket nevelni. Ez semmivel sem több megfélemlítésnél.

2016. jún. 14. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja és tudom, hogy nehéz racionálisan gondolkozni, amikor a kislányod biztonságáról van szó, de légy erős miatta is. :) Beszélj egy ügyvéddel, jogilag sokkal nagyobb biztonságban lennétek úgy. Ha most nm viszi haza a gyereket, akkor mit mondasz a rendőröknek? Egyenlő jogaitok vannak, tehát nem fognak túlzottan sietni megoldani a bajod, de ha el van helyezve nálad hivatalosan a kislány, akkor ha nem viszi vissza az konkrét gyerekrablás.
2016. jún. 14. 18:48
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Hogyha 5 évig egy állat kellett, ezután is kelljen...
2016. jún. 14. 20:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt azért szerintem nyugodtan hagyhatod hogy tartsa a kapcsolatot a gyerekkel, főleg ha normális vele, ne uszítsd ellene. Ettől függetlenül ha bántott én nem mennék hozzá vissza.
2016. jún. 14. 23:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Termeszetesen nincs tiltva tole a gyerek es eszemben sincs eltiltani tole! Itt ami nehez az h hogyan lepjek tul rajta ugy h folyton keres es felbukkan az eletemben!
2016. jún. 14. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!