Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tovább szakítás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább szakítás után?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem tudom hogyan lehetne gyorsabban túl lépni a v.páromon szakítás után vagyunk kb 3-4 hete, de nekem nem csitul ez a rossz érzés, a vele járó, rossz kedv, élet kedvtelenség, önbizalom hiány, mint akit a földbe döngöltek, pedig Én hoztam meg a döntést, hogy szakítani akarok, mert nem volt hozzám őszinte, hazugságokon kaptam, és azt is megtudtam , hogy megcsalt,

Tudom egy ilyen embert minden épp eszű ember gyorsan ki tud törülni az életéből, mert mi vonzó maradhatna ezek után egy ilyen emberben?

Az a baj, hogy sok időt töltöttem vele együtt, (10év),

Miért van az, hogy nem haraggal gondolok rá? Miért nem felejtem simán? ezek után?

Sajnos a családomra egyáltalán nem számíthatok, a barátokra sem nagyon, sokat dolgoznak fáradtak,

Én meg egy csomó időt töltök egyedül, sajnos a munkám miatt sok időt kell otthon töltenem, nem tudom egyelőre megoldani hogy másképp legyen.

Nem igazán tudom mit csináljak? Magányosnak érzem magam nagyon, és nagyon rossz kedvű vagyok,

nem érdekelnek más férfiak nincs még kedvem hozzá,

pedig olyan üresnek és társtalannak érzem magam,

Rossz hogy nincs senkim, de még sincs kedvem még nagyon ismerkedni,

sokat gondolok a volt páromra, amit nem kellene, de nem azért gondolok rá mert akarok hanem mert folyton eszembe jut, nem tudom mikor leszek túl ezen az egészen? még sokat szenvedek tőle, szeretnék már jobb kedvű lenni,

Mitől lehet, hogy azok után hogy velem bántak így még akkor sem tudom gyorsan felejteni?

2016. jún. 12. 09:27
 1/2 anonim ***** válasza:

10 évet nem lehet csak úgy kitörölni, az sok idő.

Hasonló dolgon mentem végig anno én is, annyi különbséggel, hogy 5 évig voltunk együtt, együtt is éltünk.

Igaz a családomra én számíthattam, de ezt magamban kellett feldolgozni, hiába szerveztek családi programot, az adott percben jobb volt, de este ugyan úgy magamba zuhantam, csak sírtam, nem ettem hetekig.

Ilyenkor előjön minden szép emlék és csak rosszabb, de idővel enyhülni fog a fájdalom.

Nekem sokat segített, hogy rá 1,5 hónapra megismertem egy srácot. Segített feldolgozni mindent, ő mellette éreztem, hogy igen is minden megy tovább és jó döntés volt a külön válás.

De persze ez nem biztos, hogy neked is beválna, sőt szerintem még nem vagy képes befogadni más embert az életedbe.

Próbáld magad lekötni valamivel még ha sokat is vagy otthon, olvass, keress valami elfoglaltságot magadnak, mindegy mit csak nem olyat amit együtt csináltatok.

Sok sikert!

2016. jún. 12. 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia. Te vagy a nő? Figyelem elterelés segít ilyenkor. Hasonló cipőben járok. Ha gondolod írj egy üzit.
2016. jún. 12. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!