Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Bántad már meg a szakítást?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

~OnLány~ kérdése:

Bántad már meg a szakítást? Miért kereshet még engem, ha ő szakított?

Figyelt kérdés

Azt mondta legyen vége, nem boldog már így, de nem a szeretet, a szerelem múlt el.

Aztán meg másnap azt mondta a telefonban, hogy időt kér, talán túl elhamarkodottan döntött, mert feldúlt volt.

Rám ír, megkérdezi hogy vagyok, mit csináltam aznap, mit fogok másnap.

Én azóta nem kezdeményeztem. Tegnap is felhívott, pár szót beszéltünk és egy sziával elköszönt.

Ez mit jelent? Sajnál, vagy talán tényleg csak idő kérdése? Nehéz időszakon megy keresztül, talán érdemes akkor várnom kicsit?

2016. jún. 11. 13:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány és hosszú ideje vagyunk együtt, 4 éve.
2016. jún. 11. 13:56
 2/5 anonim válasza:
Megbánni nem bántam meg, de az utána tapasztalat hiányérzetet könnyedén összelehet téveszteni a megbánással.
2016. jún. 11. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Mintha rólam írtad volna.

Nem olyan régen szakítottam a barátnőmmel, ugyan ezen indok miatt, mert már nem voltam boldog vele. Nagyon sok minden nem működött, így jobbnak láttam, ha min a kettőnknek megadom az esélyt, hogy olyat találjunk akivel igazán boldogok lehetünk, és nem egymás mellett szenvedünk tovább.

Az együtt töltött idő is eléggé megegyező, igaz én nem kértem időt.

Nem haraggal váltunk el, nem bántam meg , bár eléggé hiányzik, de tudom ez volt a helyes döntés.

2016. jún. 11. 14:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Utolsó, én ettől tartok, hogy tényleg nem akar már velem maradni. Minden okkal történik, de a találkozásunk sem volt hétköznapi, nem is egy helyen élek vele, úgy cseppentünk derült égből egymás életébe, úgy írt is már rám, hogy ő engem meg akar szerezni bármi áron.

Tényleg nagyon nehéz időszakon megy át, a munkájával is kapcsolatban, azt mondta, előbb most a saját életére kell összpontosítania, előbb magát kell rendbe tennie, addig nem tud másra, vagyis rám és a boldogságunkra gondolni. Nagyon reménykedem, remélem nem esek pofára.

2016. jún. 11. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztosat nem tudok neked mondai, mert ugye minden ember más.

Ha valami olyan történt az életemben, akkor a páromra mint stabil pont tudtam tekinteni, és támaszkodhattam rá, ha arra volt szükségem.

Ha pedig úgy érzi, hogy hiányzik valamilyen érzés a kapcsolatotokból akkor annak előbb utóbb szakítás a vége.

Nagyon sokáig küszködtem ezzel az érzéssel is, amikor is hosszú idő után beláttam, hogy ezt nem tudjuk helyrehozni.

Nem vita miatt, nem nehéz élethelyzet miatt, de egy érzés eltűnt, amire nekem szükségem van.

Azt hiszem mindig is fontos lesz számomra, de úgy mint az az ember aki életem párja lesz már nem tudom elképzelni.

2016. jún. 11. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!