Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? En 18 Volt baratom 25
Figyelt kérdés
Baratommal nemreg szakitottam o az egyetlen akit tiszta szivembol szeretek..vele minden perc ajandek volt..nagyon hianyzik sokszor irtam neki hogy probaljuk meg ujra..de o talalt egybol egy masik not pedig mindta mennyire szeret es mindennap latni akart igaz a tanulas mellett nehez volt de megoldottam mostmeg ennyit jelentett neki 6 honap..lehet megunt?pedig mindig a kedvebe jartam vagy csak kihasznált?2016. máj. 10. 18:49
1/8 Noren1989 válasza:
Ezer dolog állhatott még a háttérben, nem tudjuk neked megmondani a tutit.
Fel a fejjel, mindenki imádja a 18 éves lányokat.
Ne merengj a múlton.
26/F
3/8 anonim válasza:
Bizotos nem hasznalt ki és amikor mondta úgy is gondolta.
6 hónap!?
Tudod mi lehetett a gond?
Az irásod alapján.
Rátelepedtél, megfojtottad a szereteteddel.
4/8 A kérdező kommentje:
De egy varosba lakok vele tobb mint 2 honapig sirtam miatta..sot zokogtam egesz este nap mint nap.
Koszinni koszon mosolyogva de nem ertem..fulig dzerelmes vagyok meg mindig bele es ot akarom
2016. máj. 10. 19:00
5/8 A kérdező kommentje:
En normalisan alltam hozza es nem telepedtem ra.:)
Mindennap akart velem tallakozni es talalkotunk is mindig...meg minden.
2016. máj. 10. 19:03
6/8 anonim válasza:
Hazudott neked, csak mondta, hogy mennyire szeret, de nem érezte valóban így. Nagyon naiv vagy, próbáld meg mielőbb túltenni magadat rajta, mert ő csak játszadozott veled.
7/8 anonim válasza:
Most erettsegizel? Nyelvtanbol hanyas vagy?
8/8 anonim válasza:
lehet megunta. nem tudtátok frissen tartani a kapcsolatotokat :/ bármi lehet. talán még ő sem tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!