Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondott ilyen szemét dolgokat az exem?
Már a kapcsolatunk alatt kinézett magának egy lányt, és most úgy döntött hogy szakít velem, hogy megpróbálhassa azzal a lánnyal.
Leültünk beszélgetni, és azt mondta hogy ezt most muszáj megpróbálnia, mert hogy lehet hogy ez a lány lesz az a szerelem amit már nem érzett öt éve (Kérdezem én hogy akkor velem mit érzett? :( )
És még olyanokat mondott hogy "Lehet hogy fél év múlva térden csúszva fog visszajönni hozzám, de most muszáj megpróbálnia azzal a lánnyal" meg hogy "nem mondja hogy várjak rá de..."
Azt mondta hogy nem akarja kihagyni ezt a lehetőséget, különben 2-3 év múlva már bele lenne fásulva a kapcsolatunkba. És hogy muszáj keménynek lennie, nem gondolhatja meg magát.
Én már nem is a szakításunkat nem tudom feldolgozni, hanem ezeket a mondatokat. Oltárira fájnak :( Majdnem egy évig voltunk együtt, állítólag szeretett és boldog volt velem. Állítólag szerelmes volt belém. Össze akartunk költözni és a gyűrűs ujjamat méregette az utolsó hetekben már..
Komolyan, hogyan dolgozzam fel lelkileg ezeket a szavakat? Én megbíztam a barátomban és a szerelmünkben. Ilyen csalódás után hogy kezdjek új életet és keressek új társat?
Aki érti ezeket a dolgokat kérem magyarázza már el :(((
Mindez álca volt?
Nem hiszem, hogy szándékosan bántani akart, de nem mérte fel előre, mekkora sérüléseket okozhat neked ezekkel a mondatokkal. Lehet, hogy úgy gondolta, hogy magyarázattal tartozik neked, vagy csak azt szerette volna, hogy jobban megértsd. Mondjuk, eléggé önzőnek tűnik ez így, kivéve, ha te kérdeztél rá a részletekre, és ő csak őszintén válaszolt.
Neked most az a legfontosabb, hogy túllépj a sérelmeiden és az érzelmeiden, és józan fejjel lásd át a dolgokat. Elsőként azt, hogy bár szeretett, de előtted volt egy nagyobb szerelme is. Ez kemény dolog, nem tudom, már a kapcsolatotok alatt is kiderült-e. A második fontos dolog, hogy NEKED MUSZÁJ most és a jövőben is keménynek lenned, nem gondolhatod meg magad. Mert igen jó eséllyel egy idő múlva megpróbálja majd visszakönyörögni magát. Ezért is próbált egy "kiskaput" nyitva hagyni, mert valószínűleg ő is tudja, hogy nem fog sokáig tartani az új kapcsolat. Talán csak reménykedik valamiféle csodában.
Te viszont zárd be azt a kaput, még ha nehéz is, a saját érdekedben. Remélhetőleg találkozol majd olyan fiúval, akinek TE leszel a legnagyobb szerelme, most ezt a lehetőséget kaptad meg. Tudod, azt szokták mondani, hogy ha egy ajtó bezárul, mindig kinyílik egy másik. Ha együtt maradtatok volna, akkor tudva-tudatlanul lennél egy "másodrangú" szerelem, de így most lehetőséged nyílt egy jobbra. És annak, akinek "elsőrangú" leszel, eszébe sem fog jutni, hogy mással kezdjen ki, többre fog értékelni téged bárki másnál.
Szóval most pár hétig csak gyógyulgass, lazíts, lásd meg a jót a szingli életben, gyászold meg a kapcsolatot, írd le az érzelmi veszteséget. Aztán később a lelki állapotodtól függően már elkezdhetsz ismerkedni, keresgélni. Tudom, hogy most nehéz elképzelni, hogy lesz másvalakid, újra szerelmes és boldog leszel, de idővel másképp fogod látni.
Sok sikert. :)
velem 4napja szakított 9 hónap után, úgy h 1,5hónapja költöztünk össze, hogy már nem szerelmes és nem velem akarja leélni az életét, persze nem volt őszinte, én forszíroztam a beszélgetést, nagy nehezen bökte ki.. az én bizalmamnak is annyi, komoly terveink voltak, elköteleződött, 1hete foglaltunk le közös utazást.. totális sokk, én is úgy érzem, hogy nincs biztonság és bizalom, mert bármikor történhet bármi....
23n
Én mindenhonnan letiltanám és elküldeném melegebb éghajlatra!
Örülj, hogy megszabadultál tőle! Esélyed van egy sokkal jobb pasira így.
Valószínű jó volt neki a kapcsolat dolog (szex és randi) de amint talál jobbat/másikat lelép mert az újat meghódítani izgalmas... Pár év múlva sírni fog hogy nem talál megbízható lányt.
Oké, hogy meg akarja próbálni, de fogná be a száját.
Fél év múlva még belé is rúgnék, ha vissza akarna jönni. Ha most nem kellesz és unalmas akkor később se legyél jó. Ez tipikusan akarna egy biztos pontot hogy visszamegy hozzád, hisz szereted.
Ezekkel a gondolatokkal sokkal könnyebb túllépni ezen! Menj el fodrászhoz, kozmetikus vagy szauna bármi amitől jobban érzed magad, újulj meg! Lelkileg nagyon jót tesz. Barátnőkkel szervezzetek programokat.
Megpróbálok válaszolni a kérdésedre. Azért mondta ezt az exed, mert egy bunkó paraszt. Felszínes ember lévén nem tudja értékelni amije van, illetve volt. Az egyetlen pozitív amit elmondhatok róla, hogy legalább elmondta mit akar és nem hazudozott a hátad mögött. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél és ilyen embert fogtál ki.
A mondataival leginkább önmagát minősítette. Nem érzett szerelmet 5 éve? De egy bulizós ribike iránt meg érez... Az ilyen emberrel nem tudom, hogy lehetne hosszú távra tervezni vagy megbízni benne.
De persze megértelek. Nekem is volt egy kapcsolatom, több éves volt. Sokszor meseszépnek éltem meg, máskor meg iszonyatosan szenvedtem. A végén annyira kibuktak belőle dolgok, olyan húzásokat megcsinált, olyanokat mondott, hogy csak néztem. Már sok idő eltelt, mióta vége lett és még mindig rosszul érzem magam. Még mindig néha mintha lennének érzéseim iránta.
És én sem értem, hogy akkor az egész álca volt, valami hazugság? Tudta jól, hogy miket értékelek benne, mi kell nekem, mire van szükségem és mi az amitől kibukok. Mégis megváltozott és megtette a fájó dolgokat is. Tudhatta, hogy a húzásainak következményei lesznek.
Amúgy én a helyedben véglek letennék erről az exről. Most másik csajjal akar kavarni, de azt mondja hogy fél év múlva térden csúszva visszajönne? Hát ez patkányság! Fél évet kihagy az életedből, hogy mással legyen, de még ha nem jön össze, akkor visszacsinálná. Az ilyen emberek azt hiszik, hogy következmények nélkül bármit megtehetnek. Ezt nem kéne elfogadnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!