Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak ha fájna egyelőr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha fájna egyelőre a pasizás?

Figyelt kérdés

A barátom úgy szakított velem tegnapelőtt hogy hétfőn már újra kapcsolatban lesz. Előre kiszemelte a lányt magának és a vonzalom kölcsönös sajnos.

Engem nagyon megrázott a dolog és fáj hogy az exem ilyen sunyi módon vált.

Rossz érzés hogy előbb lesz valakije mint nekem, de nekem még ezt fel kell dolgoznom és elfoglalnom magam.. Egyenlőre még nem tudom elképzelni hogy mással legyek.

Hogy dolgozzam fel hogy ő hétfőn már mással lesz én meg szingli maradok még jó ideig?

2016. máj. 1. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Te vagy az akinek az fájt hogy az új nőjével a tőled tanult dolgokat fogja csinálni?
2016. máj. 1. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Felregizel egy társkeresőre és az egód felmegy a csillagos égig és akkor 10000-szeresen leelőzöd az exed.
2016. máj. 1. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez egy elég aljas húzás volt a részéről. Nyilván ezek szerint már nincs benne szerelem - az ő részéről. Mennyi ideig voltatok együtt?

Semmiképp se kezdj el pasizni, vagy új kapcsolatot kialakítani valakivel, nem egészséges. Tapasztalatból írom. Nekem januárba ért véget az 5 éves kapcsolatom és rá 2 hétre már mással voltam (nem bírtam egyedül lenni) és tönkre is mentem elég rendesen, ugyanis még nem hevertem ki, a srác sem volt belém igazán "szerelmes", stb.. szóval semmiképp se kezdj új kapcsolatba, bármennyire is szeretnéd megmutatni.

Próbáld elfogadni a tényt, hogy Ő már mással van/lesz, jobbat érdemelsz, aki tisztel, aki úgy bánik Veled, ahogy kell.

Tudom, közhely, de egy dolog segíthet: IDŐ.

Adj Magadnak időt, megszokod majd, jobb lesz. Kezdj el egy új hobbit, olvass könyvet, tanulj új nyelvet, sportolj, menj el futni, építsd fel Magad. Szeresd Magad, tanulj ebből a kapcsolatból.

Tisztázd, mik voltak a hibák, hogy ne vidd tovább a következő kapcsolatodba majd.

Támaszkodj a barátaidra, családodra, légy erős.

20L

2016. máj. 1. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Magyarázatot a válaszomban figyelmen kívül hagyva, csak a fenti kérdésre válaszolva: Igyál.
2016. máj. 1. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
pont szard le, hogy mit csinál a másik, és foglalkozz magaddal! Egy ilyen érzelmi törés nagy lehetőséget jelent számodra az önismeret terén! Tanuld meg felismerni az érzéseidet, hogy mire van szükséged, hogyan legyél önálló, erős személyiség, felnőtt, hiteles, céltudatos.
2016. máj. 2. 01:53
 6/6 anonim ***** válasza:
az egér és a sajt problémája.....
2016. máj. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!