Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért szakítottál barátoddal/b...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szakítottál barátoddal/barátnőddel? Miért szakított veled a barátod/barátnőd?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nagyon általános kérdés, de kíváncsi lennék a különféle indokokra, amik szakításhoz vezettek, bármi is legyen az.

Többet is írhattok, ha több szakításban volt részetek.

2016. ápr. 28. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1. Én szakítottam. Semmit nem akart velem csinálni, minden programunk az volt, hogy sétáltunk a környéken a tömbök között, meg néha megnéztünk egy filmet. 18 évesen... Egy fagyira se volt pénze, meghívni nem hagyta magát. Szexet nem igazán akart, csak ha már nagyon nyaggattam.

2. Ő szakított. Máig nem tudom, hogy miért, egyik nap még azt mondta, szerelmes, másnap (szószerint) közölte, hogy nem szeret, és vége. Semmi különös nem történt aznap, gondolom, soha nem fogom megtudni. De nem is annyira bánom.

22/L

2016. ápr. 28. 23:53
 12/13 anonim ***** válasza:

1. ő szakított, mert szerelmes volt az exébe

2. ő szakított, mert akkoriban nagyon hisztis voltam

3. én szakítottam, mert elegem lett abból, hogy semmi sem érdekli

4. én szakítottam, mert megcsalt

2016. ápr. 29. 13:33
 13/13 anonim ***** válasza:

1. nagy szerelem volt.

szakítás okai:

-nem volt hajlandó kimozdulni a lakásból (csak ha edzőterembe ment)

-otthon folyton csak gépezett, rám se bagózott

-vonzó testem ellenére, heti 1 szexért már összetehettem a kezem

-megcsalt

-kijelentette, hogy már nem szeret, de azért nem akar elhagyni se

-hosszas huza-vona után találtam jobbat

2. komolytalan szexkapcsolat

-idegesítő volt és hisztis

-nem is vonzott a külseje

-nem szerettem, csak próbáltam komoly kapcsolatra törekedni, hogy ne k.vázzanak le

23L

2016. ápr. 29. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!