Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottak már / szakítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottak már / szakítanátok amiatt, hogy a párotok hízik, kövérebb lett?

Figyelt kérdés

Ha észreveszitek, hogy sokat változott a párotok külseje, pl. hízott a kapcsolatotok kezdete óta, ez adhat okot a szakításra?

Hogyan kezelnétek ez?

2016. ápr. 28. 18:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Soha nem szakítanék ilyen miatt. 21/L
2016. ápr. 28. 19:41
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon érdekes volt olvasni!

Köszönöm a Bochkoros linkeket is, nem is hallottam erről az esetről, elolvasom most.

2016. ápr. 28. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Anyukám elhízott, DE halmozott egészségügyi okokból, VISZONT nem törődött bele, mert az egészsége tovább romlott, elment a megfelelő szakvizsgálatra, szakemberhez, és mindent megtett, hogy az egészsége érdekében visszatérjen egy egészségesebb állapotba, mert neki ez fontos, és sikerrel járt. Ugyan nem lett nádszál karcsú, de a megfelelő kontrollal, étrenddel (nem koplal), mozgással sikerült fogynia, illetve egy szinten megrekedt, de azt már kisebb-nagyobb ingázásokkal, tartani tudja, a betegségei és gyógyszerei jó részétől meg tudott szabadulni. No, szóval aki így áll hozzá, ha elhízik, az nekem még belefér, és mellé állok és segítem.

De mostanában nagy divat lett a "fogadd el magad úgy, ahogy vagy, és ne tegyél semmit, hogy változzon" mozgalom, szóval rengeteg elhízott ember él úgy, hogy nyavalyog, hogy jaj de kövér, hogy neki mennyi baja lett emiatt, a lába fáj, dereka fáj, kapkodja a levegőt, ha lépcsőzni kell, nem bír sétálni, ilyen a vérnyomása, olyan a cukra... stb. és elvárja mindenkitől, hogy fogadják el őt úgy, ahogy van, miközben a kisujját sem mozdítja azért, hogy visszatérjen egy egészségesebb állapotba.

Anyukám mesélte, hogy a cukorgondozóban csoportos terápián volt egy elhízott férfi, aki az utóbbi mentalitást képviselte, miközben anyukám szépen gyógyult, és csökkenthették a gyógyszerét, mert tartotta magát az előírt mozgáshoz és diétához, az a pasas semmit nem javult, de se a mozgást se a diétát nem tartotta.

2016. ápr. 28. 19:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mostani párommal biztos, hogy nem szakítanék. Imádom, és nem a külseje miatt. Ha nagyon meghízna, ami már veszélyes lenne az egészségére, felvetném, hogy változtasson a dolgokon, támogatnám, eljárnék vele edzeni, egészségesebben főznék...stb.

De hogy el nem hagynám emiatt, az tuti. Csak aggódnék érte, mert szeretném, ha sokáig boldogítana és én is őt :)

2016. ápr. 28. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
A barátom 10 kilót hízott mióta összejöttünk de sose hagynám el ezért...
2016. ápr. 28. 20:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha
2016. ápr. 28. 21:01
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

Nem.

A ferjem 6 ev hazassag alatt hizott 30 kilot, ugy hogy en mindennap edzek es vekony vagyok. Semmi nem hasznalt semmilyen szep szo, semmilyen motivacio aztan egy honapja leultem vele es elmondtam, hogy baromira nem jon be hogy dagi, es akkor szexelek vele next time ha elkezd fogyni.

Azota leadott 6 kilot:-)))Tok boldog vagyok,tartja a dietajat es szepen fogyogat. Elobb kellett volna ezzel elojonnom de a lenyeg, h vegre valami mûködik, szoval jo lesz ez:-)))

2016. ápr. 28. 21:10
 18/21 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos én is híztam 10 kilót a jópár év alatt. Változtam ,kevesebbet mozgok, meg az is közrejátszik,hogy előtte vékony voltam 165/45 kg,a párom úgy ismert meg. Most 55 vagyok, látom,hogy valamennyire zavarja, igyekszem is fogyni, többet mozgok,jobban étkezem, de azért nem leszek már olyan ,mint 20 évesen. Ezt el kell fogadnia.
2016. ápr. 28. 21:20
 19/21 anonim ***** válasza:
42%
Csak akkor ha sokat fogyna és vékony lenne! Nem akarok csontvázat ölelgetni! Beteges! Inkább legyen 120 kiló, azon legalább van mit szeretni.
2016. ápr. 28. 22:05
 20/21 anonim ***** válasza:
37%

#18-as ez csak kifogás arra,hogy beletörődj,na pont ezzel fogod a pasidat elveszíteni,beleülsz a kapcsolatba.

El kell fogadnia,tévedsz nem kell nagyon nem,mert vannak lányok akik tesznek magukért.

Ajánlom kedves ismerősöm leírását:

[link]

Na most kérek kifogásokat azonnal.

Erre bárki képes csak CÉL kellene és lépni,de a magyar 90%-a rinyálni tud csak irigykedni de megmozdulni max a hűtőig.

2016. ápr. 29. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!