Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tetszik az exem haverja. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az exem haverja. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Két hónapja szakítottam a barátommal, (azaz már az exemmel) és azóta nagyon sokat beszélek az egyik haverjával.

Nekem tetszik a srác, és a jelek szerint én is neki, de félek, hogyha kialakul köztünk valami, akkor az exem megharagszik a fiúra.

Mit kellene tennem? Hagyjam inkább a fiút? Vagy mi lehet ilyen helyzetben a helyes megoldás?

2016. ápr. 18. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
A szívedre hallgass, ne arra hogy kinek tetszik és kinek nem. Ha komolyak a szándékok tessék belekezdeni....ha az exed értelmes akkor felfogja. Nem vagytok már együtt, semmi köze hozzá kivel jársz, kelsz, feküdsz, aludsz, eszel, iszol, bulizol..... Stb.
2016. ápr. 18. 17:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Szívem szerint ezzel a sráccal lennék, de félek, hogy valami baja származhat neki belőle, például megharagszik rá az exem vagy ilyesmi.
2016. ápr. 18. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem a két srácnak kell lesakkoznia egymás közt. Ha te komolyan gondolod ezzel a sráccal, ahhoz az exnek semmi köze. Ha a barátságukat félti, akkor majd ő beszél volt pároddal, ha elég tökös hozzá.
2016. ápr. 18. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne tedd tönkre a barátságukat
2016. ápr. 18. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen nyámnyila félénk,te nyomorult..Az exed nyalja ki a seggem,az biztos ha én lennék a barátja úgy telibe verném ha merne pofázni neked hogy anya se ismerne rá baeg..Az exednek már semmi köze ki tettszik neked és ki nem,tényleg ti nők olyan agyatlanok vagytok hogy az már fáj..
2016. ápr. 19. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!