Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnőmnek új barátja van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek új barátja van de én ragaszkodom hozzá?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én nagyon szeretem a barátnőm és bármit megtennék érte de nem tudom elengedni..

nem tudom mit csináljak, hogy szerezhetem vissza?

Nagyon szeretem és mindennél jobban ...

:(

2016. ápr. 15. 16:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd a fenébe,bármilyen nehéz is lesz,túl kell tenned magad rajta,már lassan énis beletörődök,az élet igy is megy tovább csak fel a fejjel :)
2016. ápr. 18. 21:19
 12/12 anonim ***** válasza:
47%

Szia

1,5 éve szakított a volt barátnőm majdnem 5 évig voltunk együtt. 1,5 évig mindent megtettem pénzt időt nem sajnálva rá mégsem jött vissza. Kiderült van új barátja nagyon rossz tudni, hogy mást csókol meg más öleli át más megy hozzá el. Tudom mit érzel. Igyál meg valamit.

2016. ápr. 24. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!