Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Te belépnél a volt párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te belépnél a volt párod facebookjába, ha lehetőséged nyílna rá? De csak úgy, hogy ő már többször nem tud visszalépni.

Figyelt kérdés
Megtudtam a párom emailjének a jelszavát. Gyakorlatilag már nem vagyunk együtt amúgy, de együtt élünk. Most egyedül vagyok itthon, senkinek sem tűnne fel, hogy az ő facebookos üzeneteit olvasom. Elmondása szerint ezt a kapcsolatot nem éri már meg erőltetni, viszont eddig azt sem mondta ki, hogy már nem szeret, és nem tudom, mi a helyzet. Összezavarodtam. Simán tudok új jelszót kérni a facebookjához, viszont akkor ő többet nem tud majd belépni sem. Mit tegyek? Megtegyem? Ne tegyem? És ha tényleg ez az egyetlen módja annak, hogy kiszeressek belőle, és ne akarjak már tőle semmit?

2016. ápr. 8. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem lépnék be. Saját magamat aláznám meg ezzel. Ha vége, akkor vége, fogadd el, és lépj tovább. Nem így fogsz kiszeretni belőle, csak egy ok lesz arra, hogy a párod még inkább szánakozzon rajtad, senkinek tartson. Szedd össze magad inkább, és foglalkozz a saját életeddel, a saját ismerőseiddel, menj el bulizni, vagy moziba, utóbbiba akár egyedül is, egy film egyedül is nézhető.
2016. ápr. 8. 21:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha ő nem akarja megoldani az ügyeiteket, azok nem fognak megoldódni. Egy párkapcsolat két emberen múlik. Tudom, hogy kíváncsi vagy, meg frusztrált, de nagyon kérlek, ne alázd meg magad azzal, hogy a személyes dolgaiba, levelezésébe turkálsz. Ki fog derülni, hogy te voltál, úgyis, és még rosszabbul fogod magad érezni. Hagyd békén, és fogadd el, hogy ennek vége van, ha vége van.
2016. ápr. 8. 21:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"ezt a kapcsolatot nem éri már meg erőltetni"

Ez az a mondat, ami miatt ne nyúlj semmihez. Nem tudom, hogy érted azt, hogy együtt éltek, de ha van hova menned, szedd össze a cuccaidat, és lépj le, ha tied a lakás, akkor az övét tedd ki az ajtó elé.

Nekem, hála Istennek, soha nem mondott ilyet senki, de ha mégis előfordulna, ez lenne az utolsó mondat köztünk, ami elhangzik. A szerelemnek és ennek a kapcsolatnak annyi, legalább a méltóságodat tartsd meg épen.

2016. ápr. 8. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Ne legyél buta, ha te tudsz új jelszót kérni, akkor ő is tud majd, nem veszik el a fiókja...

Ennek ellenére nem csinálnám. Mit érsz el vele? Ő nem akarja megoldani a problémáitokat, szóval akkor sem fogjátok megoldani, ha belépsz.

2016. ápr. 8. 22:16
 15/18 ~OnLány~ ***** válasza:

Én egyszer elvettem a tabletjét,mert meg akartam valamit keresni a neten és azonnal a facebookja jött ki,az üzenetekben volt benne,láttam ezt-azt,meg is mondtam neki,én nem akartam kutakodni,de ezt akkor sem tenném,ha gond lenne köztünk.

Nem szép dolog,de ezt a jelszó cserés dolgot sem igazán értem,mire lesz jó? Csinál majd magának egy új profilt,szóval nem nagyon tennéd tönkre az életét.

2016. ápr. 8. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Azt mondod volt. Pedig jelen, ennek semmi értelme, ez az óvodások kategóriája, már bocs, a problémamegoldás szintjére értem.
2016. ápr. 8. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Én volt, hogy beléptem, mert tudtam a jelszavát, és ismertem is. Legalább bizonyossá vált, hogy milyen szépségeket terjeszt rólam másoknak... bezzeg én meg próbáltam normális lenni. De új jelszót nem kérnék egyébként.
2016. ápr. 8. 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne lépj be. Le fogsz bukni garantáltan es fel is jelenthet ezért, ha eléggé berágnának miatta.
2016. ápr. 8. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!