Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nevelőanyám kidobta az emlékei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nevelőanyám kidobta az emlékeimet. Mit lehetne vele tenni?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, akivel 3 évig voltunk együtt, apa meg a nevelőanyum is nagyon kedvelték őt, jól kijöttek.

Már 8 hónapja, hogy szakítottunk de nem tudtam elviselni a hiányát. Az emlékek kint voltak a szobámba (képek a falon, levelek az asztalon meg minden kis apróság) de amikor ma hazaértem minden eltűnt. Megkérdeztem, hogy hova tűntek, nevelőanyum meg elmondta, hogy kidobta. Nem mondott okot és semmi mást csak annyit, hogy itt az ideje a továbblépésre. A szemetet elvitte ma reggel a szemetes szóval vissza se tudom szerezni.

De nekem kell eldöntenem, hogy mikor teszem el ezeket az emlékeket?

Nevelőanyum sokszor kutakodik a szobámba és már nem egyszer szóltam neki, hogy ezt hagyja abba de ma már betelt a pohár

Jogosan húzom fel így a vizet?

2016. márc. 29. 16:27
 1/5 VirágésBence ***** válasza:
48%
Nem szép tőle, hogy a megkérdezésed nélkül kidobta a dolgaidat, de 8 hónap után már neked is ki kellett volna mindent dobnod és ő csak segíteni akart.
2016. márc. 29. 16:32
 2/5 BlackSword ***** válasza:

Ő csak jót akart neked... És megtette azt amit neked kellett volna megtenned már régen... Igaza van: tovább kell lépned, hiszen nem élhetsz örökké a múltban...

A módszere persze ettől függetlenül kifogásolható...

2016. márc. 29. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Jót akart,de baromira kiakadnék.Azok a te emlékeid voltak és másnak nem lett volna joga hozzájuk nyúlni.
2016. márc. 29. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Szóval az a megoldás, hogy megfoszt minden emlékemtől..

Elraktam volnana őket egy dobozba. Csak kellett volna még egy kis idő

2016. márc. 29. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem volt szép tőle, de gondolj bele: azt látja, hogy több mint fél évig nyüglődsz. Túl sokáig süppedsz bele az egészbe. Neked kellett volna ezt meglépni. Ő csak segíteni akart.
2016. márc. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!